Foto: unsplash.com

Ovo je za tebe draga,

Ako se osjećaš usamljenom, ako se sama boriš kroz dan.

Ovo je za tebe koja izvana izgledaš kao lavica, jaka, snažna, a iznutra si slaba i krhka. Za tebe koja počinje vjerovati u svoj lažni osmjeh. Ovo je za tebe draga, koja nikada ne odustaješ.

300×250 centar text-39

Ovo je za tebe koja se pakleno boriš, bez obzira na sve što ti život donosi. Ovo je za tebe koja se digneš svaki put nakon što padneš. Za tebe koja ne pristaješ na ništa manje nego što zaslužuješ.

Ovo je za svaku ženu koja se zalaže za nešto veće od sebe. Za ženu koja vrisne “iskušaj me“, umjesto da šapće “zašto ja.” Ovo je za hrabru ženu koja se ne osjeća uvijek odvažnom.

Ovo je za ženu koja se smiješi tijekom dana, a plače prije spavanja. Za tebe koja ne misliš da si dovoljno dobra, dovoljno lijepa, dovoljno pametna. Ti koja misliš da ne zaslužuješ sreću.

Ovo je za ženu koja se osjeća neprivlačnom, nevoljenom. Za tebe koja se ponekad osjećaš da je previše. Tebi koja previše brineš, tebi koja se previše drugima daješ, tebi koja se previše trudiš, tebi koja predobro poznaješ razočarenja.

Ove riječi su za tebe koja voliš previše, posebno one koji to ne zaslužuju. Tebi koja toliko pružaš, a na kraju te ostave sa srcem na komadiće. Tebi koja si toliko slomljena da bi ikada više voljela. Tebi koja se boriš sama sa sobom i nepotrebno se stalno tjeraš prema dolje.

Za ženu koja živi svoj život kroz citate, držeći se za sve što pomaže kako bi se osjećala manje usamljenom.

300×250 centar text-39

Ovo je za tebe koja vjeruješ da možeš promijeniti svijet, za strastvenu ženu. Za tebe koja se voliš, koja ne treba nikoga da brine o njoj. Za tebe koja možeš sve sama, za tebe koja si neovisna i snažna.

To je za tebe koja nikako da pobijediš. Za tebe koja si postala bliska prijateljica s bolom i odbijanjem. Koja se trudi i trudi i na kraju bude povrijeđena.

Za tebe koja ne stigne uzeti predah, koja ne može osvojiti uspjeh.

Za svaku ženu koja je u sebe sumnjala. Koja još uvijek svoje sposobnosti dovodi u pitanje. Tebe koja se ponekad mrziš.

Ovo je za onu ženu koja točno zna što želi od života. Za ženu s velikim ciljevima i još većim snovima. Za onu ženu koja neće dozvoliti da joj išta stane na put.

Za tebe koja uvijek kaže što joj je na umu, tebi koja se ne boji zauzeti za sebe.

Ovo je za tebe koja zna kakav je osjećaj biti potpuno uništena od strane drugog ljudskog bića. Za sve žene koje su bile emocionalno ubijene i uspjele su ponovno naći ljubavi za one koji su je iznevjerili.

300×250 centar text-39

Ovo je za tebe da znaš da nisi sama, ima nas još. Ovo je da znaš da si vrijedna, da postojiš jer imaš svrhu. Postojiš jer ćeš uvijek nekome biti sve. Da se podsjetiš da si dovoljna, da si divna, da si dovoljno pametna, dovoljno dobra, da možeš postići sve što želiš postići.

Zaslužuješ biti voljena. Zaslužuješ ljubav koju si oduvijek sanjala.

Nisi sama i nikada nećeš biti sama, mi ćemo biti tu.

zdravaisretna.hr

TESLIN LJUBIČASTI DISK

TESLIN LJUBIČASTI DISK

Privjesak na ogrlici

Ozdravljuje, sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, podiže vibraciju, ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Privjesak na uzici, nosi se kao ogrlica. Za razliku od Tesline ljubičaste ploče, disk se može nositi tijekom cijelog dana.

Promjer diska: 4 cm / Materijal: aluminij Ioniziran – ORIGINAL!

Cijena: 162,50 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaISTO se ISTIM privlači – Otvorite vrata u novi život!
Slijedeća objavaMoć bivanja u sadašnjem trenutku – Izvor svega što nas okružuje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

5 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here