Foto: Solomon Barroa/pixabay.com

Često se događa da nam nekad jednostavno ništa ne ide od ruke, a jedino objašnjenje je “loš dan”. Možda zato što planeti određuju kojim danom treba započeti neke stvari, a koje zaobići u širokom luku, jer ćemo uspjeti samo da se iznerviramo.

Astrologija otkriva kojim danom koja planeta vlada i kako treba postupati – utorkom ne započinjite zajednički život, četvrtkom obavite najvažnije sastanke!

Ponedjeljak

U engleskom jeziku se i zove Monday – mjesečev dan, tako da je Mjesec vladar ponedjeljka, zato većina ljudi ima promjenjivo raspoloženje ponedjeljkom. Idealno je svim rođenima u znaku Raka za planiranje krupnih poslovnih poduhvata, uređenja doma, kupoprodaje nekretnina i početak dijete.

A savjet za sve, bez obzira na znak horoskopa: ponedjeljkom koji je u vrijeme mladog mjeseca, započnite one poslove i pitanja koji utječu na cijelu vašu obitelj.

Utorak

Dan kojim vlada Mars – treba biti aktivan, trenirati, baviti se sportom, donositi odluke ukoliko ste rukovoditelj, izbjegavati svađu i sukobe. Ovo je odličan dan za Ovnove, donekle i Škorpiona, ali i za započinjanje sudskog procesa, neke istrage i dolaženje do istinitih podataka i činjenica.

Svi, bez obzira na znak, trebalo bi da energiju koju osjećaju utorkom ne troše na uzaludne prepirke i destruktivne poslove, nego da budu vrijedni i rezultati neće izostati. Nije dobro započinjati zajednički život, ili brak, jer će biti mnogo svađa i trzavica.

Srijeda

Merkurov dan, dan komunikacije, učenja, školovanja, putovanja, ali na kraćim relacijama. Napišite molbe, ponude, životopis za posao i šaljite ih srijedom. Kontaktirajte sve koji vam mogu dati savjet, jer ćete tog dana sigurno dobiti mudar savjet.

Razgovarajte s djecom i mlađim osobama srijedom, osobito ako s njima imate problema, jer ćete uspjeti uspostaviti bolju komunikaciju i kvalitetniji odnos. Idite kod savjetnika u vezi s bilo kakvim problemom koji imate, jer je dan odličan za to. Ugovorite važne sastanke i trgujte, reklamirajte svoju robu.

Kliknite na stranicu broj 2 za ostale dane.

Responsive text-61
1
2
Prethodna objavaAnatomija aure: Razumijevanje prirode zdravlja i bolesti
Slijedeća objavaŠto me Chris Cornell naučio o žalosti, ljubavi i umjetnosti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here