Nadolazeća godina proći će pod energijom planeta Marsa, koji će pročistiti naše živote i potpuno obnoviti sudbinu svake osobe!

atma.hr – 52




Karmička 2024. godina prošla je svoj ekvator, stoga pogledajmo u budućnost da vidimo što nas čeka iza horizonta. 2025. obećava da neće biti ništa manje goruća i nezaboravna.

Glavni planet nakon 2025. je Mars. Mars simbolizira ratobornost, nesebičnost i visoku energiju. Osim toga, ovaj planet je izvrstan “čistač”.

Činjenicu koju u godini karme 2024. nećemo moći potpuno otpustiti, 2025. godina će slasnim udarcem „izbaciti“ iz naših života i ono prema čemu smo dugo i uporno koračali kroz mećavu posljednjih godina, predstavit će na srebrnom pladnju, kao glavnu nagradu posljednjih godina života, dakle, svijet čeka jedinstveno uzbudljiva, svijetla godina, u kojoj će se od nas tražiti snaga volje, pokazati vodstvo i briga za druge.

2025. je godina kada treba pokazati hrabrost, originalnost, a ujedno i sportsku disciplinu. Pasivno ležanje na sofi može dovesti do nuspojava, ali trčanje na prvi poziv za pomoć susjeda, izvođenje djela dobrotvorne velikodušnosti, pristajanje na rizike uz dozu adrenalina rezultirat će marsovskim blagoslovom i srećom koja mijenja život.

Biti aktivan, etičan i kreativan vođa glavna je strategija za nadolazeću godinu.

Iako, ako govorimo o poslovima u svjetskoj areni, onda možemo vidjeti i kraj međudržavnih sukoba i izbijanje novih. Ipak, ne može se zanemariti agresivna strana ratobornog Marsa. Kao savjet, sljedeće godine bolje je čuvati se agitacije i provokacija, kako ne biste pali pod vruću ruku vladara 2025. Štoviše, oprez, kako na privatnim tako i na velikim mjestima.

atma.hr – 52




Ali kada su u pitanju ljubavne veze, godina će mnogima donijeti ugodna iznenađenja: svijetle, burne romanse, oživljavanje starih osjećaja u velikim razmjerima, emotivne spojeve. Astrolozi preporučuju usmjeravanje energije Marsa na takve nove senzacije, kako dosadna svakodnevica ne bi izazvala vruće osobne nesuglasice u parovima.

Sa strane u sjeni na planu ljubavi, naravno, još uvijek se može očekivati ​​povećanje sukoba, ali ovdje je svačija odgovornost kamo usmjeriti taj žar: prema potpunom uništenju veze ili prema njezinoj reformi.

Da bi bio uspješan u svijetu financija i poslovanja, Mars će zahtijevati strategiju, razmjere i analitički pristup. Veliki i ekološki prihvatljivi projekti su pravi vektor. Međutim, vrijedi uzeti u obzir da bi svaki slučaj poduzet u 2025. trebao otkriti vašu osobnost, budući da Mars ne voli ropski i požrtvovni stav.  S potonjom opcijom bit će moguće detektirati puno napada.

Dok kreativni manevri mogu donijeti pozitivne promjene u bilo koji posao, puštanje u struju bez jasne strukture neće donijeti ružičaste rezultate. Samo oslanjajući se na dosadašnje iskustvo, na samostalnost i potpunu predanost strastveno voljenom poslu, moći ćete u svoj život donijeti dobre poslovne i financijske rezultate.

Nakon nestabilnih godina punih neočekivanih promjena, 2025. je prva godina u kojoj će unutarnja podrška i neovisnost igrati značajniju ulogu.

Da sažmemo preporuke za 2025., savladajte tečaj o brzini, energiji, putovanju, brizi i velikodušnosti prema svom okruženju, manifestaciji vašeg akumuliranog iskustva, vaše bistrine, originalnosti i kreativnog potencijala. Tada će godina definitivno postati jedna od najpozitivnijih, u kojoj će se Mars razarač pokazati kao strana Marsa spasitelja za vas, pretvarajući vaše najdublje snove u stvarnost.

Irina Wakem

ATMA/wday/Pripremila: Suzana Dulčić