Temelj za odnose, bezbrižnost i življenje raja na Zemlji


Intimnost se najčešće veže samo na jednu stvar, o kojoj svi vole govoriti, ali ju se najčešće izbacuje iz duhovnih sfera ili razmišljanja o svetosti jer je to navodno nešto privatno, neduhovno, zemaljsko ili prizemno. Međutim, intimnost na holističkoj razini predstavlja cijeli spektar našeg izraza i slobode postojanja. Intimnost je temelj odnosa sa sobom, iz čega proizlazi odnos i interakcija s drugima. U intimnosti sa sobom, svojim tijelim, emocijama, mislima, vizijama, fantazijama i idejama, otkrivamo božansko kao jedinu Stvarnost. Otkrivamo da nema odvojenosti između duhovnog i zemaljskog, između svetog i prizemnog, između božanskog i ljudskog.

Promatrajući i živeći s ljudima, vidio sam veliku nesposobnost i neznanje za izražavanje intimnosti i bliskosti. U najvećem broju slučajeva postoji ogromno nepoznavanja vlastitog bića i strah od otkrivanja. Sloboda je uistinu zastrašujuća našem umu koji je skućen i ograničen. 

Kada krenemo u hrabro i nježno otkrivanje kontakta sa sobom i djelovima svog fizičkog postojanja, ulazimo u razumijevanje, prihvaćanje i mir sa sobom na svim razinama. Počinjemo otkrivati moć dodira, pogleda, energetske prisutnosti, osmjeha, poljupca ili riječi. Raj na Zemlji kreće s unutarnjim rajem. Prosvjetljeno društvo i civilizacija proizlaze iz prosvijetljenog življenja u miru sa svojom psihom, umom i emocijama, tijelom i energetskim promjenama koje se onda odražavaju na življenje u miru s drugima i Izvorom Kreacije. S vremenom, potpuno se opuštamo u Istini da nema ni drugih, ni nas, ni Izvora Kreacije, već da postoji samo Postojanje kao neodvojivo Jedno.

Tokom 2-3 dana susreta na otoku Sv. Andrija u Rovinju, iskoristit ćemo sve prednosti tok rajskog otoga, wellness centra, saune, grijanog bazena, dobre hrane, mora i prirode, kako bismo utonuli u maksimlanu intimnost sami sa sobom. Grupna predavanja, meditacije i energetski procesi biti će orijentirani razvijanju radnosnog i uživajućeg kontakta s raznim aspektima svog života. Oni koji dođu s parovima imati će priliku razvijati intimnost na široj energetskoj i duhovnoj razini koja će se onda prenijeti na mentalnu, emotivnu i fizičku.

Hotel Istra****
otok Sv. Andrija, Rovinj
07.-10.10.2021.

Mogućnost dvodnevnog ili trodnevnog boravka.

Uključeno u program:
– smještaj u hotelu 4 zvjezdice na bazi polupansiona (doručak i večera)
– prijevoz brodom od obale do otoka i nazad (kratka vožnja) te parking za auto
– dva vođena programa dnevno (jutarnji i večernji)
– korištenje bazena i sauna

rovinj

Cijena za sve navedeno:
TRI DANA: 07.-10.10. (četvrtak do nedjelja)
Za boravak u dvokrevetnoj sobi: 1.800 kuna (240EUR) po osobi.
Nadoplata za jednokrevetnu sobu na upit.

DVA DANA: 08.-10.10. (petak do nedjelja)
Za boravak u dvokrevetnoj sobi: 1.400 kuna (190EUR) po osobi.
Nadoplata za jednokrevetnu sobu na upit.

REZERVACIJE NA: 
https://forms.gle/Gn1kZWw482bN76nH8

Informacije kod Jasmine na:
Tel: +385 99 4944 449
Email: [email protected]

rovinj 2