Atma i Emil Ledenko Ledeni Vas pozivaju na uzbudljivi događaj pod imenom “Ledeni Experience”! Ledeni Experience je radionica i nezaboravno iskustvo svjesnog disanja i kupanja u hladnoj vodi, tehnike koje Vam može doslovno transformirati život na svim poljima! Ledeni je dugogodišnji praktikant i učitelj znanstveno priznate metode iscjeljenja i jačanja tijela, uma i duha, bazirane na svakodnevnom kupanju i tuširanju u ledenoj vodi i svjesnom disanju, a rezultati koje je postigao i na sebi i na tisućama drugih su – zapanjujući! Ledeni Experience će se održati 16.7.2022. na “Oku Dalmacije”, izvor Cetine – Glavaš vrelo (u blizini Vrlike).

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI NA “LEDENI EXPERIENCE”?

Događaj traje oko 4 sata i podijeljen je na dva dijela. Vrijeme početka radionice će biti naknadno objavljeno.

Prvi dio

Prvi dio radionice je teorija, gdje će polaznici naučiti pravilno disanje u fazi mirovanja odnosno odmora, što ima bitan značaj za dobro zdravlje i blagostanje.

Veliki naglasak je i na objašnjenju važnosti svakodnevnog izvođenja dnevnih rituala, pomoću kojih se razvijaju 4 ključna elementa za podizanje kvalitete života:

  • volja
  • disciplina
  • dosljednost
  • upornost

Kao točka na ‘i’ u ovom dijelu radionice objašnjava se i utjecaj svjesnoga disanja na živčani, hormonski, imunološki i krvnožilni sustav.

Drugi dio

Drugi dio radionice je praksa, gdje polaznici naprave nekoliko serija disanja i za kraj zaplivaju u hladnoj vodi.

Svaki polaznik radionice dobiva sve potrebne alate i znanje koji su potrebni za redovito izvođenje vježbi kod kuće, što je i cilj radionice.

Zapamtimo:

Za dobro zdravlje i blagostanje dužni smo se pobrinuti sami!

Sve što trebamo, već je u nama!

Na nama je da stečeno znanje upotrijebimo u svom svakodnevnom životu!

MJESTO ODRŽAVANJA

Izvor Cetine “Oko Dalmacije” (Glavaševo vrelo) – temperatura vode je oko 8 do 10 stupnjeva, a na samoj sredini, gdje je najdublje, Glavaševo vrelo je i najtamnije, vjerojatno i najhladnije. Što se krije u dubini i kolika je uopće, nisu otkrili ni najhrabriji ronioci, koji su se do sada uspjeli spustiti najdublje do 150 metara. Što je dalje, odnosno što je u modrom dnu i gdje ono uopće završava, nije poznato ni mještanima iz okolice. I ljepota i jeza obuzimaju vas uz ovaj izvor, koji je sniman iz zraka još ljepši, toliko magičan da je zasigurno jedna od najpopularnijih snimki na Instagramu ili u nekakvim pregledima svjetskih prirodnih ljepota.

U par kilometara kvadratnih, ovo je mjesto gdje su se miješale sudbine Ilira, Romana, Franaka, Hrvata, Srba, Turaka… mjesta gdje se može vidjeti nekoliko fascinantnih izvora, špilja i povijesnih ostataka od neprocjenjive važnosti. 

Zanimljivo će biti vidjeti i najstariju starohrvatsku crkvu koja se nalazi poviše izvora – crkva sv. Spasa, sagrađena je u 9. stoljeću, a uz crkvu se nalazi i groblje sa stećcima koji datiraju iz 14. i 15. stoljeća. Cikloturistički vidikovac u Civljanima je još jedna atrakcija za posjetitelje vrličkog kraja. Opremljen je servisnim stanicama za bicikle, stalkom za odlaganje i klupama, a do njega se na dva kotača stiže uređenim i dobro obilježenim stazama Via Dinaris i Putevima vrela Cetine. Posjetite u blizini i Pločasti most na Cetini, izgrađen od 33 megalita – stećaka, izvorno korištenih za nadgrobne spomenike. Nakon svega, obiđite i predivno Perućko jezero.

Prijave i informacije:

e-mail: [email protected]
Mob: +386 41 349 375

Cijena radionice – 100€

U cijenu NISU uključeni prijevoz do lokacije i obrok/piće.

Osigurajte svoje mjesto ODMAH zbog ograničenog broja sudionika!

Ponesite: prostirku (idealno joga mat), nešto za piti, užinu po želji, ručnik, kupaći kostim, šlape za u vodu…

TKO JE LEDENI?

Emil Ledenko – Ledeni je dugogodišnji praktikant i učitelj znanstveno priznate metode iscjeljenja i jačanja tijela, uma i duha, bazirane na svakodnevnom kupanju i tuširanju u ledenoj vodi i svjesnom disanju, a rezultati koje je postigao i na sebi i na tisućama drugih su – zapanjujući! Iza ove moćne metode stoji čitava drevna mudrost potkrijepljena znanošću, a o svemu tome smo pričali u 2 Atma podcasta (na dnu ovog teksta).

https://emilledenko.si/

https://www.youtube.com/channel/UChec…

https://www.facebook.com/emil.ledenko