Koji anđeoski broj vas privlači? Onaj kojeg odaberete nosi vam poruku. Dopustite svojoj intuiciji da vas vodi do poruke koja čeka da vam se danas objavi.

atma.hr – 52
Anđeoski broj 1111

Mnogi ljudi povezuju ponavljajući 1111 s “pozivom za buđenje”, “kodom aktivacije” i / ili “kodeksom buđenja” ili “kodeksom svijesti”. Također se može tumačiti kao ključ za otključavanje podsvjesnog uma i podsjeća nas da smo duhovna bića koja imaju fizičko iskustvo, a ne fizička bića koja doživljavaju duhovna iskustva.

Nakon što primijetite učestalost pojavljivanja 1111, možete početi vidjeti porast sinkroniciteta i nevjerojatne i čudesne slučajnosti koje se pojavljuju u vašem životu.

Ponekad, kada vam predstoji veliko duhovno buđenje ili neka vrsta svetkovine, broj 1111 može se pojaviti u vašoj fizičkoj stvarnosti i iskustvu da signalizira nadolazeću promjenu ili pomak.

Kad primijetite da se pojavljuje anđeoski broj 1111, obratite pozornost na misli koje ste imali u tom trenutku, budući da 1111 označava da su vaše misli i uvjerenja usklađeni s vašim istinama. Na primjer, ako ste imali inspiriranu ideju u trenutku kad ste vidjeli 1111, to bi značilo da bi to bila pozitivna i produktivna ideja i da trebate poduzeti akciju.

atma.hr – 52
Kada se anđeoski broj 1111 pojavljuje opetovano, to znači da su vam otvorena energetska vrata i tada će se vaše misli brzo manifestirati u stvarnost. Poruka je da odaberete svoje misli mudro i da budete sigurni da odgovaraju vašim pravim željama. Ne ulažite svoju energiju u fokusiranje na strahove da ih ne bi manifestirali u svom životu.

Anđeoski broj 1111 je poruka vaših anđela da budete vrlo svjesni vaših ustrajnih misli i ideja, jer se to brzo manifestira u vašoj stvarnosti. Pobrinite se da vaša uvjerenja, misli i um budu pozitivni i optimistični kako biste privukli energiju izobilja i ravnoteže u svoj život. Budite svjesni da ćete manifestirati svoje misli, stoga nemojte misliti negativno jer ćete to i privući u svoj život. Koristite pozitivne energije Svemira kako biste ostvarili svoje najdublje želje, nade i snove.

Anđeoski broj 1111 označava da su vam energetska vrata otvorena i zbog toga će se brzo vaše misli manifestirati u vašoj stvarnosti. Otvara vam se prilika, a vaše misli se manifestiraju brzinom svjetlosti. Anđeoski broj 1111 sličan je jakoj svjetlosti bljeskalice. To znači da je Svemir upravo snimio vaše misli i manifestira vaše ideje, misli i uvjerenja u materijalni oblik, stvarajući vaša iskustva i stvarnost.

Kad vidite da se anđeoski broj 1111 često pojavljuje, zabilježite svoje misli u vrijeme kada se dogode. Kada se pojave serije 1111, pažljivo pratite svoje misli i svakako razmišljajte samo o tome što želite, a ne o onome što ne želite. Izaberite svoje misli mudro i nemojte se usredotočiti na svoje strahove, da se ne bi manifestirali u vašoj stvarnosti.

Obratite posebnu pozornost na svoje misli i ideje jer se u njima krije odgovor na vaše molitve. Vaše pozitivne afirmacije i optimističan stav pomoći će vam da manifestirate vaše želje i pomoći vam da postignete svoje ciljeve i težnje. Oni će vam također pomoći u služenju vašoj duhovnoj svrsi i duši.

atma.hr – 52
Anđeoski broj 1111 potiče vas da gledate na nove početke, prilike i projekte s pozitivnim i optimističnim stavom jer se oni pojavljuju u vašem životu iz vrlo dobrog razloga. Vaši anđeli žele da postignete i uspijete sa svojim željenim ciljevima i težnjama, tako da ne oklijevajte u poduzimanju pozitivnih koraka prema naprijed. Nemojte dopustiti strahovima, sumnjama ili zabrinutosti da vas spriječe u življenju i služenju vaše misije Božanskog života i duše.

Anđeoski broj 1111 također vas potiče da pomažete i potaknete ljudsku rasu svojim prirodnim sposobnostima, oslanjajući se na vodstvo vaše unutarnje mudrosti i intuiciju. Budite inspirativna svjetlost koja donosi prosvjetljenje drugima i pomaže u podizanju duhovne svijesti. Vjerujte da vas anđeli podržavaju u vašem ‘svjetlosnom radu’.

Anđeoski broj 1111 pokazuje kako započeti stvaranje vaše stvarnosti i potvrda je da su vaše namjere u procesu manifestiranja.

Anđeoski broj 555

Anđeoski broj 555 govori o značajnim i neophodnim promjenama koje se događaju u vašem životu, koje su Božanski nadahnute i vođene. Ove će promjene donijeti dugo očekivane okolnosti i rezultate, te će se u potpunosti uskladiti s vašom istinskom misijom cilja Božanskog života i duše.

Anđeoski broj 555 je poruka vaših anđela da je vrijeme da otpustite ‘staro’ koje vam više ne služi. Vjerujte da će to staro zamijeniti nešto “bolje”. Otpustite stare sumnje, strahove i percipirane prepreke, a ako osjećate bilo kakve strahove ili zbunjenost, zatražite podršku i vodstvo svojih anđela. Znajte da su vaši anđeli uvijek s vama.

atma.hr – 52
Zadržite pozitivno stajalište i otvoren um. Zapamtite da se sve događa s razlogom i da ništa nije slučajno. Iako razlog za promjene možda neće biti jasan u ovom trenutku, vjerujte da će sve biti onako kako treba biti. Te su promjene došle tako da se možete osloboditi starih ograničenja i da možete slobodno slijediti svoju svrhu kao duhovno biće.

Anđeoski broj 555 sugerira da se velike životne promjene odvijaju u mnogim područjima vašeg života. Uvjerite se da su ove promjene za vašu neposrednu i dugoročnu korist. Anđeli traže da idete s tokom … “

Anđeoski broj 333

Anđeoski broj 333 govori da su Uzašli Majstori blizu vas. Oni odgovaraju na vaše molitve i žele vam pomoći u vašim nastojanjima i služenju vašoj životnoj svrsi i duši.

Anđeoski broj 333 potiče vas da budete kreativni, društveni i komunikativni, te da upotrijebite svoje prirodne sposobnosti i talente kako biste se osnažili i ojačali i prosvijetlili druge, jer njihova svjetlosna sposobnost i životna misija koristi za dobrobit svih.

Zadržite pozitivan stav o sebi, drugima i svijetu općenito kako biste očitovali mir, ljubav i sklad. Imajte vjeru u čovječanstvo kao cjelinu i budućnost našega svijeta. Živite svoje istine i izražavajte se s jasnoćom, svrhom i ljubavlju i budite pozitivno svjetlo drugima.

Koristite svoje prirodne komunikacijske vještine kako biste pomagali i služili drugima na pozitivne i inspirativne načine.

atma.hr – 52
Anđeoski broj 808

Anđeoski broj 808 je poruka vaših anđela, što znači da su neminovni završeci u vašem životu dio vaše svrhe duše i misije Božanskog života.

Zamolite anđele da vam pomognu u uklanjanju bilo kakvih strahova ili briga koje ste imali o ovim nadolazećim promjenama. Vidjet ćete da su promjene nužne i naposljetku, vrlo pozitivne i korisne za vas.

Anđeoski broj 808 je poruka da morate kontrolirati svoje financije kako biste bili sigurni da ste sami postavili čvrste temelje za sebe i svoje najdraže. To će osigurati vaš budući prosperitet. Od vas se traži da ispunite svoj puni potencijal.

Ponavljajući anđeoski broj 808 je poruka vaših anđela da ćete biti odgovorni za svoj dohodak, obilje i dobrobit. Svemir i vaši anđeli uvijek će vas podržati, ali vaša je odgovornost da uložite trud i poduzmete pravu akciju.

Anđeoski broj 1234

Broj 1 potiče vas da učinite korak naprijed i započnete nešto novo, drugačije i promijenite život. Broj 2 daje vam ravnotežu, vjeru i sposobnost, a broj 3 vidi širenje pojmova i životnih tema te izražavanje i komuniciranje s vašim autentičnim sebstvom.

Broj 4 potiče stabilnost koja vas stalno vodi prema ostvarenju ciljeva. Anđeoski broj 1234 može se promatrati kao niz napredovanja i/ili koraka tijekom životnog puta.

Anđeoski broj 1234 često se smatra “koracima”, s kasnijim brojčanim sekvencama (npr., 567 … 789, itd.) koji se pojavljuju nakon potvrđivanja i priznavanja slijeda 1234 i “koraka” i radnji koje je poduzela pojedina osoba.

atma.hr – 52
Ako osjećate bilo kakve dvojbe ili strahove o tome koje akcije trebate poduzeti, zatražite pomoć od anđela i slušajte svoju intuiciju i unutarnju mudrost.

Znajte da imate sve što vam je potrebno za postizanje ciljeva i težnji … samo trebate napraviti izbore i poduzeti odgovarajuće mjere. Imajte vjeru u sebe, svoje anđele i Uzašle Majstore.

Anđeoski broj 1234 ukazuje na to da ćete morati uložiti naporan rad i trud u novom projektu, pothvatu ili važnoj promjeni životne sredine, a to će imati dugoročnu korist za vas i vaše voljene osobe. Vjerujte da će vam rad i trud koji ste uložili u postizanje ciljeva i težnji biti vrijedni vašeg vremena i naći ćete dugoročni uspjeh i osobno ispunjenje.

Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr