Foto: pixabay.com
Responsive text-52 horizontalPrivucite ljubav, novac i sreću opojnim mirisima!

Evo za koje mirise Feng shui stručnjaci vjeruju da privlače ostvarenje želja…

Nije dovoljno očistiti kuću da bi u njoj zavladala sreća i sklad, već negativnu energiju treba izbjeći odgovarajućim mirisima, savjetuju Feng shui stručnjaci.

Ukoliko želite ljubav, novac i sreću onda vašim domom trebaju zavladati mirisi koji će privući ostvarenje želja!

Eterična ulja s mirisom naranče privlače sreću i zadovoljstvo, dok miris bora privlači novac i zaštitu.

300×250 centar text-39

Kamfor odbacuje negativnu energiju, a ukoliko imate eterična ulja s mirisom limuna ili limete onda će vaši ukućani imati kontrolu nad emocijama i mentalnu stabilnost, ističu Feng Shui stručnjaci.

Zanosan miris lavande donosi mir, dok miris šumskog voća privlači prijateljstvo i ljubav u vaš dom.

Za sve koji žele pronaći iskrenu ljubav mirisi orhideje i ruže su pravi izbor, dok slatki mirisi vanilije i cimeta sprečavaju razvod i donose bračnu sreću.

lovesensa

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

KURKUMIN

ULTRA JAKI KURKUMIN - Demencija, depresija i artritis

Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Cijena: 239 kn, Besplatna dostava (Hrv.) - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaŽelim ti reći da mi je žao što nisam ranije otišla
Slijedeća objavaŽ.M. Slavinski vodi u Zagrebu PEAT seminar
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here