Foto: pixabay.com

Responsive text-52 horizontalUkoliko imate kraj sebe pripadnika ovog horoskopskog znaka, morate znati ovih 10 njegovih osobina – o kojima nikada ne priča

Možda su Rakovi šutljivi i ne puštaju nikoga u svoj svijet, možda je Škorpion tajanstven, ali nitko poput ovog kritičnog, organiziranog perfekcioniste ne projicira jednu sliku prema van, a drugu prema unutra.

Zato, bez obzira na to je li vam Djevica prijatelj, partner ili član obitelji, dobro je znati ovih 10 stvari.

300×250 centar text-39

1. Djevice su jako osjetljive, budite pažljivi – one znaju da su osjetljive, pa daju sve od sebe da kontroliraju svoje osjećaje. Toliko ih potiskuju da često saznate što im smeta tek kad “puknu”. Važno je da Djevici pružite osjećaj sigurnosti kako bi mogla sigurno govoriti o svojim osjećajima. Njima je važno da ih saslušate. Međutim, pripremite se na iduću eksploziju, jer Djevice su vrsne u potiskivanju osjećaja.

2. Reci što misliš, misli što govoriš. Djevice ne podnose mentalne igre i ne vole pretpostavke. Ako se moraju “probijati” da bi saznale što mislite i osjećate, ne samo da će to smatrati potpunim gubitkom vremena nego će vas smatrati nezrelim. Ali imajte na umu prvu stavku – budite iskreni, ali istinu priopćite obazrivo.

3. Red, rad i još malo reda. Sintagma “kreativni nered” Djevici zvuči kao “nježno mučenje”. Ne morate ni pokušavati živjeti prema njihovom standardu reda (i Djevicama je to teško), ali zaboga, pokrenite se i pokažite namjeru barem da očite stvari dovedete u red.

300×250 centar text-39

4. Razmazite Djevicu (jer ona neće). Malo koji znak se toliko daje drugima, a toliko malo brine za sebe. Uostalom, ako mislite da vama nameće nemoguće standarde, vjerujte, prema sebi je trista puta gora. Zato je važno da je pokušate što više razmaziti i budite dobri prema njoj. Djevica nikad neće to zloupotrijebiti.

5. Ne podcjenjujte njenu intuiciju …… i zato uvijek govorite istinu i budite iskreni. Ne samo da “namirišu” lažljivca na kilometar, nego iskrenost cijene čak i više od reda. Dobra strana toga je da će intuitivna Djevica sama započeti tešku temu ako misli da je vama nezgodno. Loša strana je da ne možete ništa od njih sakriti, čak i ako to činite zbog njihovog dobra.

Nitai

NITAI


26 GODINA ISKUSTVA – ISCJELJIVANJE NA DALJINU, TAROT, ČAKRE, ANĐELI, KRISTALI, LJUBAV, HOROSKOP MAYA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 05
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

6. Ne uzimajte ih zdravo za gotovo. Njihova odanost je bez premca. Ostat će uz prijatelja ili partnera bez obzira na sve. Ali ako misli da je u jednostranoj vezi (prijateljskoj ili ljubavnoj) prekinut će je. Tada će već biti kasno, jer prije nego što je napravila tako radikalan potez, Djevica vam je već dala ne drugu šansu – nego njih pet.

7. Naviknite se da su radoholičari. Marljive su i na poslu, i u vezi i kod hobija. Izrazito su ponosne na svoju marljivost i ne trpe ljude koji aljkavo, bez volje odrađuju posao. Zato, trudite se oko veze i Djevica će vam to stostruko vratiti. I da, naviknite se da prvo dolazi posao a tek onda zabava.

Zora

ATMA SAVJETNIKZORA


DIPL. PSIHOLOGINJA, KARMIČKA DIJAGNOSTIKA, BIOTERAPIJA, RAD S DJECOM, TERAPIJA PAROVA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 04
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

8. Vole “disati”, dajte im prostora. Izuzetno su društvene i vole biti među ljudima, ali istovremeno su strahovito samostalne. Potrebno je naći ravnotežu – vremena koje provodite s njom i vremena tijekom kojeg je sama.

9. Budite njezin najveći fan. Ako mislite da je kritična prema drugima, ne želite ni pretpostaviti kakve tek kriterije sebi nameće. Zato im je potrebna podrška i netko tko im ponavlja da se moraju usredotočiti na svoje dobre strane i postignuća.

10. Neka vas ime znaka ne zavara – Djevice su itekako strastvene. U početku će možda biti malo suzdržane, ali jednom kada se osjete sigurnima u vašem zagrljaju, ostat ćete zapanjeni. Kao što je već rečeno, Djevice se daju 100 posto…

besnopile.rs

drvo sreće – ex unisex

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaFenomenalne četrdesete – Osjećate li se jednostavno nepobjedivo?
Slijedeća objavaViđate li često VRANE? OVO bi mogla biti poruka Svemira!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here