Image by Freepik

Ovo je godina kada će razum ići ispred srca. Misli će raditi ubrzano, a samim time neće manjkati i poslovnih ideja. Veliki uspjeh stoji onima koji se bave i ezoterijom ili filozofijom.

atma.hr – 52




Prema numerologiji, ovo je godina u znaku broja osam. Koliko će biti blistava zaista, do nas je.  Osmica po numerologiji nam nosi širinu, moć i beskraj. U nama će se buditi želja da napredujemo, ali bez prevelike pompe i ništa na brzinu, nego uz neku harmoniju u nama.

Pojačat će se borba za pravdu pa bi neki od nas trebali povesti računa da u tome ne pretjeraju, posebno u verbalnom izražavanju, da ne bi poslije bilo kajanja radi izrečenih riječi.

Osmica u numerologiji se jako izražava kroz napredovanje u materijalnom pa bilo da se to odnosi na novac ili napredak u poslu. E sad, ovisi koliko će to tko od nas znati okrenuti u svoju korist. Nisam pristalica da se ide preko svega do uspjeha, ali šanse pred nama se grabe, ne treba ih pustiti da idu mimo nas.

Ako je netko od nas svjestan da ima urođenu intuiciju ovo je godina za nekoliko koraka za napredovanje, u mentalnom smislu. Dakle, svima vama koji se bavite mentalnim radom, učenjem i sličnim poslovima, ovo je godina kada ćete ubirati plodove onoga za što ste u prošloj godini postavili temelje.

Svakako treba iskoristiti ambicije, jer ovo je godina ostvarenja kroz posao. Nekima će ojačati karakter, a to će svakako biti dodatan “vjetar u leđa”.

U ovoj godini, veliki uspjeh stoji onima koji se bave i ezoterijom ili filozofijom, misli će vam raditi ubrzano, a samim time neće manjkati i poslovnih ideja. U svemu ovome, potrebno je malo paziti na dane kada može doći i do destruktivnih stavova pa ovo samo kažem da ne biste ostavili krivi dojam o sebi, tamo gdje ne treba.

atma.hr – 52




Što se tiče emotivnog stanja, ovo je godina kada će razum ići ispred srca, to sada opet od osobe do osobe ovisi, u kojem vam je broju osobna godina. Jedino vama kojima će se novčana situacija naglo popraviti, nemojte trošiti izvan vlastitih mogućnosti. Poznato je da se najbolje štedi kada se najviše ima.

Ako neki od vas odluče sklopiti brak ili žele vezu podići na višu razinu, to ćete napraviti vrlo svjesno, bez ikakve žurbe, što u konačnici i jest temelj za uspjeh i trajnost. Biti će kraćih perioda da će se neki od nas osjećati usamljeno iako ste u vezi. Kao da ćete se bojati da ne ostanete sami.

Znajte da je to prolazna faza i te dane na neki način pokušajte raditi na sebi. Da ne upadate u kolotečinu sivih misli, već da blistate. Stres isto tako nastojte maknuti od sebe. Ne potiskujte stvari jer će izaći tamo gdje ste najslabiji sa zdravstvene strane.

Ovo je i godina preokreta, kada će vam sam Univerzum staviti to nešto pred oči, a na vama je kako ćete i u kojoj mjeri to iskoristiti. Ovo što vam Univerzum šalje, to će se dogoditi brzo i nenadano, e tada, na vama je znate li brzo raditi u svoju korist. U tim danima, nemojte se truditi tražiti logično pojašnjenje o tome, jer ga nećete naći.

U danima, kada ćete biti skloni destruktivnim stavovima, pokušajte ne unositi dozu tiranije i arogancije u svakodnevnu komunikaciju s bliskim i dragim ljudima. Poslušajte malo i druge oko vas pa taman i onako “između redova”.

Nikako ne bi bilo dobro nikome od nas da idemo kroz godinu osmice, a da gazimo sve pred sobom. Ovo bi nam samo dalo, dosta turbulentnih svađa, a teško bi bilo riješeno pravedno, bez sudskih postupaka. To nam nikako ne treba.

Još da dodam, nešto što ne ide uz numerologiju, obratite pažnju na upozorenja astrologa u danima kada će Merkur ići retrogradnim hodom. Ja znam da hoću, jer mi je zadnji retrogradni Merkur u prošloj godini, dao još jedan ispit moje “životne škole”, ali svaki dan je novi test, do nas je s kojom ćemo ocjenom završiti taj dan.

Zablistajte, u onom smjeru kako vas srce vodi, jer u ovoj godini, razum radi više, za sve nas.

Slavenka Polojac

slavenka8_

slavenka8_