Centar za astrološku edukaciju organizira online tečajeve.

05. 09. 23. – OSNOVE ASTROLOGIJE
online tečaj

OSNOVE ASTROLOGIJE
U rujnu počinjemo s predavanjima u našoj astrološkoj školi. Centar za astrološku edukaciju već više od 20 godina organizira astrološku školu koja svojim polaznicima omogućava stjecanje znanja za kasnije kvalitetno bavljenje astrologijom. U sklopu predavanja govoriti će se o znakovima Zodijaka, planetima, aspektima i astrološkim kućama, te na taj način naučiti osnovna astrološka simbolika koja se koristi za uspješno tumačenje osobnih karti rođenja.

Otkrijte svoje snage, slabosti, talente i potencijale kroz proučavanje vlastite natalne karte. Astrologija pruža dublji uvid u vašu osobnost, unutarnje motive i životne ciljeve, što vam može pomoći u razumijevanju sebe i svojih životnih puteva.

Poznavanje astrologije može vam otvoriti vrata raznim profesionalnim mogućnostima. Možete postati profesionalni astrolog i savjetnik, ili koristiti astrološko znanje kao dodatak vašem većem području rada, poput psihologije, savjetovanja ili osobnog razvoja.

Tečaj Osnova astrologije uključuje osam webinara od po dva sata koji se održavaju jednom tjedno. Nakon svakog predavanja se na mail dobiva link za ponovno gledanje, tako da nije nužno da u vrijeme emitiranja uvijek budete prisutni. Uz webinare se dobivaju svi potrebni materijali i skripte u pdf formatu, te astrološki program.

Na kraju tečaja se dobiva potvrda o učestvovanju. Voditelj je astrolog Igor Ognjenović. Za pohađanje astrološke škole nije potrebno nikakvo prethodno znanje. Grupa se okuplja na prvom webinaru 05. rujna 2023. u 18 sati. Cijena: tečaja: 110 eura, uz mogućnost plaćanja u više rata na žiro račun Centra za astrološku edukaciju (IBAN HR7223600001102816130).

Informacije o tečaju mogu se dobiti preko telefona +385 91 541 4505 ili na mail [email protected]
U tečaj se uključujete registracijom za prvi webinar. Odmah nakon što upišete svoje ime i mail adresu na istu ćete dobiti link za direktno uključivanje. Ako nema poruke u inboxu, pogledajte i u spam.

15. 09. 23. – TEČAJ NUMEROLOGIJE
online tečaj

2023 NUMEROLOGIJA

Naučite numerologiju kroz osam tjedana. Ovaj online tečaj numerologije omogućava stjecanje znanja za provođenje kvalitetne numerološke analize. Kroz poznavanje datuma rođenja i imena moguće je doći do uvida u važne informacije o karakteristikama pojedine osobe i njezinim životnim ciljevima. Neke od tema predavanja: životni put, numerološka natalna karta, rođendan i brojevi cilja, broj vokala u imenu, broj konsonanata u imenu, broj stresa, brojevi moći, numerološki ciklusi i brojevi godina.

Numerologija je praksa koja proučava simboliku brojeva i njihovu prisutnost u ljudskim životima. Brojevi imaju dublje značenje i mogu otkriti informacije o našim karakteristikama, osobnosti, potencijalima i životnom putu. Numerolozi vjeruju da brojevi nisu samo matematičke jedinice, već da imaju vibracije i energetske utjecaje koji nam mogu pomoći u razumijevanju svijeta oko nas i samih sebe.

Tečaj Numerologije uključuje osam webinara od po dva sata koji se održavaju jednom tjedno. Nakon svakog predavanja se na mail dobiva link za ponovno gledanje, tako da nije nužno da u vrijeme emitiranja uvijek budete prisutni. Uz webinare se dobivaju svi potrebni materijali i skripte u pdf formatu.

Voditelj je Igor Ognjenović. Za pohađanje tečaja nije potrebno nikakvo prethodno znanje. Grupa se okuplja na prvom webinaru 15. rujna 2023. u 18 sati. Cijena: tečaja: 110 eura, uz mogućnost plaćanja u više rata na žiro račun Centra za astrološku edukaciju (IBAN HR7223600001102816130).
Informacije o tečaju mogu se dobiti preko telefona +385 91 541 4505 ili na mail [email protected]

U tečaj se uključujete registracijom za prvi webinar. Odmah nakon što upišete svoje ime i mail adresu na istu ćete dobiti link za direktno uključivanje. Ako nema poruke u inboxu, pogledajte i u spam.

04. 09. 23. – KARMIČKA ASTROLOGIJA
online tečaj

2023 KARMIČKA ASTROLOGIJA

Karmička astrologija je grana astrologije koja istražuje karmičke obrasce, prošle živote i duševni razvoj pojedinca. Ona nam pomaže da dublje razumijemo svoje životne lekcije i svrhu. Prema karmičkim principima, vjeruje se da smo kao duše došli na Zemlju s određenim lekcijama koje trebamo naučiti. Kroz proučavanje karmičke astrologije, možemo saznati koja su to područja na kojima trebamo raditi i razvijati se. To nam omogućuje da bolje razumijemo svoje izazove, suočimo se s njima i napredujemo na putu duhovnog rasta.

U sklopu predavanja biti će prikazane različite tehnike karmičke analize natalne karte. Započeti ćemo s raspoznavanjem dinamike Plutona i Mjesečevih čvorova, te vidjeti kako aktivirati Plutonovu nasuprotnu točku. Vidjeti ćemo na koji način se preko Mjeseca i Saturna ponavljaju obrasci iz prošlih života, te objasniti koja je uloga takozvanog Crnog Mjeseca u evolucijskoj priči naše duše. Govoriti ćemo još i o Crnom Suncu, retrogradnim planetima, točki Fortune, te objasniti kako nas određuje prenatalna eklipsa.

Tečaj Karmičke astrologije uključuje osam webinara od po dva sata koji se održavaju jednom tjedno. Nakon svakog predavanja se na mail dobiva link za ponovno gledanje, tako da nije nužno da u vrijeme emitiranja uvijek budete prisutni. Uz webinare se dobivaju svi potrebni materijali i skripte u pdf formatu, te astrološki program.
Voditelj je astrolog Igor Ognjenović. Za pohađanje tečaja je potrebno osnovno znanje astrologije (planeti, znakovi, kuće i aspekti). Grupa se okuplja na prvom webinaru 04. rujna 2023. u 18 sati. Cijena: tečaja: 110 eura, uz mogućnost plaćanja u više rata na žiro račun Centra za astrološku edukaciju (IBAN HR7223600001102816130).

Informacije o tečaju mogu se dobiti preko telefona +385 91 541 4505 ili na mail [email protected]

U tečaj se uključujete registracijom za prvi webinar. Odmah nakon što upišete svoje ime i mail adresu na istu ćete dobiti link za direktno uključivanje. Ako nema poruke u inboxu, pogledajte i u spam.

Biografija:
Igor Ognjenović je voditelj Centra za astrološku edukaciju. Profesionalnom bavljenju astrologijom posvetio se nakon što je diplomirao matematiku na PMF-u u Zagrebu. Položio je međunarodni certifikat za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Tradicionalnu astrologiju je specijalizirao i stekao certifikat kod Roberta Zollera na Academy of Predictive Astrology. Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti, objavljivao je u Jutarnjem listu, Elle-u, Astro magazinu, Sensi i Svjetlosti. Napisao je knjige “360 Pandorinih kutija – simboli za stupnjeve Zodijaka” i “Osnove astrologije”. Posjeduje diplomu Life Coaching Practitioner i certifikat Counselling Practitioner.

https://www.astrocentar-zagreb.com/

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.

Prijavite se za tečajeve Centara za astrološku edukaciju