Art: Cameron Gray / ParableVisions.comKad vam tijelo kaže da spavate ili se odmorite, važno je imati na umu da to čini jer mu je potrebno vrijeme da se obnovi. Stoga će pravilno odmaranje pomoći svim aspektima života.

Prehrambene navike također imaju značajan utjecaj na naš život.

Ako se prejedete prije spavanja, vaše će tijelo morati više raditi kako bi probavilo hranu. Ne odmara se koliko mu je potrebno i veća je vjerojatnost da ćete sanjati negativne snove.

Pokušajte jesti najkasnije tri sata prije lijeganja.

Želite li povećati okrepljujuće dobrobiti spavanja, trebali biste nastojati ići na počinak prije 10 sati.

Sati u kojima spavanje najviše jača tijelo su između 10 i 12 sati noću.

Oni koji puno spavaju, a ipak se osjećaju umorno, trebaju pokušati promijeniti sate spavanja. Ako želite spavati manje sati, a ipak imati kvalitetan odmor, onda je spavanje između 10 i 12 sati noću najbolje.

Prije nego što idete na spavanje, razmotrite stanje uma – svoju svjesnost. To je iznimno važno.

Obvežite se da ćete barem petnaest minuta provesti produhovljujući svoju svjesnost prije spavanja. Čitajte nešto duhovno, slušajte duhovne rasprave ili glazbu ili razgovarajte o duhovnim temama.

Odbacite kaos i zbrku koji su bili dio dana i usredotočite se na duhovnu stvarnost. Na taj ćete se način pripremiti za sljedećih šest do osam sati spavanja.

Ako se duhovno usredotočite, smanjit ćete mogućnost ulaska negativnih elemenata u snove. Tada možete imati najveću dobrobit od spavanja.

Spavanje nam također može pomoći u rješavanju problema.

Iznenadili biste se kad biste saznali da su mnoga važna otkrića u ljudskoj povijesti rezultat objava koje se javljaju nakon ustajanja.Ljudi najprije razmišljaju o određenu problemu prije spavanja. Dok spavaju, usredotočuju se na problem na nesvjesnoj razini.

Kad se probude, imaju rješenje sukoba ili problema.

Kad se fizičko tijelo odmara, postajete prijemljiviji za viša bića koja vam služe kao vodiči. Nitko nije sam. Svi imamo razne vrste vodiča koji nam pomažu.

Najvažnije je da postoji oblik Boga u svačijem srcu. Kad se fizičko tijelo odmara, uspostavljate bliži kontakt s Gospodinom u srcu i sa svojim višim jastvom.

Bhakti Tirtha Swami

korišteni dijelovi iz knjige “Duhovni Ratnik 1 – Otkrivanje duhovnih istina u nadnaravnim pojavama” koju možete naručiti ovdje.

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaPusti ponekad nek’ se drugi bore za tebe
Slijedeća objavaKako arkanđeo vašeg znaka pomaže da manifestirate čuda: Ariel pomaže Ovnu i čini da se stvari dogode!
Bhakti Tirtha Swami
Bhakti Tirtha Swami (1950 – 2005), duhovni učitelj, diplomirani student psihologije i politike na Princetonu, autor serijala knjiga Duhovni Ratnik, Prosjak, Vodič za doba više svjesnosti, Osvrti na vedska učenja, stručnjak za međunarodne odnose i rješavanje sukoba, duhovni savjetnik mnogih visokih članova Ujedinjenih naroda i svjetskih vođa. Bio je predsjednik studentskog odbora na Princetone Sveučilištu te predsjednik Koalicije trećeg svijeta. U zapadnoj Africi je okrunjen kao tradicionalan vladar, a u SAD-u je bio osnivač i ravnatelj Instituta za primijenjenu duhovnu tehnologiju. Bio je član je Instituta za noetičke znanosti, Centra za informacije obrane, Saveza Ujedinjenih naroda za Ameriku, Zaklade Nacionalnog mirovnog instituta, Društva za budućnost svijeta te Globalnog foruma duhovnih i parlamentarnih vođa.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.