Created by Jcomp - Freepik.comAbstract image created by Jcomp - Freepik.com

Oduvijek sam vjerovala da zaista za svakoga od nas postoji osoba koja je istinski predodređena za nas – ona osoba koja će ostati bez obzira na sve i s kojom ćemo provesti ostatak svog života.

atma.hr – 78
Zapravo, ja sam oduvijek vjerovala da Bog ima planove za sve i ako mi On pošalje neku osobu u kojoj ću prepoznati ono nešto drugačije, smatram da je poslan da se za njega moram boriti, da se zajedno trebamo truditi, da moramo jedno drugo poštivati, voljeti i činiti ono što nas oboje usrećuje.

No, ponekad, to ne funkcionira baš potpuno tako. Naučila sam da bez obzira koliko se trudili kako bi vaš odnos funkcionirao, koliko se oboje dali u sve, ako ne ide, treba se pomiriti s tim da ne ide.

Mislim da smo jedno drugom poslani kao neko iskustvo kako bi naučili za buduće ljubavi.

Ja sam tip osobe koja daje sve od sebe i više za osobu koju volim, čak i ako odnos više nije dobar ni za mene ni za mog partnera.

Ja bih i dalje pokušavala pronaći rješenja, načine kako da ispravimo pogreške, kako da opstanemo, ali zapravo nikada nisam uviđala koliko time nanosim bol sebi, a kako se i moj partner lomi.

Koliko se dugo trebam boriti za našu vezu ako me moj partner više ne želi? Jer znate onu staru: „Ljubav bi trebala biti dovoljna.” Ili samo tako kažu.

Da, ljubav bi trebala biti dovoljna … kad si s pravom osobom. Osobom koju Bog ima predodređenu za tebe.

Ja doista vjerujem da ono što Bog ima za sve nas, to nam se ne bi trebalo oduzeti. Kao što sam već spomenula, ta je osoba predodređena za nas.

atma.hr – 52
On bi mogao biti negdje iza ulice, možda si ga već upoznala ili možda još nisi. Ja čvrsto vjerujem da je Bog isplanirao sve za nas.

Samo moramo tražiti i vjerovati da će ta osoba biti najbolja za nas.

Možda upravo sada ta osoba čeka da ti završiš sa vezom koja treba završiti kako bi taj pravi mogao doći u tvoj život.

Ne vjerujem u slučajnosti, mislim da svaka osoba koja uđe u naš život ima svoju svrhu.

Ili te nečemu nauči ili te očvrsne ili te razočara… Bez obzira koliko daleko se ta osoba nalazi daleko od tebe, ona će uvijek pronaći svoj put u tvoj život.

banner za knjige stvorite novo ja

Zato ne zaboravi, ako si u vezi koja te ne usrećuje, ako te je partner ostavio, otišao ili si ti njega ostavila, onda ta osoba ni nije suđena da bude uz tebe, a prekidom samo otvaraš slobodan put onome koji ti treba doći.

Jer Bog ima plan za nas. A ta osoba će biti vrijedna svih boli, svih vapaja, svih patnji i pitanja i svih nevolja koje si prošla. Sve je to dio života koje trebamo proći kako bi iskusili ovaj predivan život.

Za sada, samo se moli za „onoga”. On će sigurno doći u savršenom trenutku za tebe.

zdravaisretna