Na kraju radnog tjedna najljepše je posvetiti se sebi i priuštiti si vrijeme za odmor i punjenje baterija. To nam pomaže da u sljedeći tjedan uđemo svježi i kreativni. Kad tome dodamo detoksikaciju tijela zdravom hranom i zdravom vodom i vježbe za dizanje energije u novi tjedan ulazimo s još više energije i osjećamo se moćno. A kad ubacimo li u vikend raspored vrijeme za meditaciju i RTT terapiju u novi tjedan ćemo ući kao svjesniji, sretniji, trajno unaprijeđeni ljudi puni energije i povezani sa svojim božanskim ja.

Vikend retreat POVRATAK SEBI je prilika da se 2 dana u potpunosti posvetite sebi, svom tijelu, svom umu i svom duhu. POVRATAK SEBI je prilika da se pročistite, povežete i nadogradite kako bi lakše kreirali promjenu koju želite i podigli nivo energije i moći kojom raspolažete.

Očekuju vas radionice MEDITACIJA i ZDRAVA VODA, YOGA ASANE, vježbe disanja (KRIYA YOGA), grupna RTT TERAPIJA i GONG KUPKA. Nije obavezno sudjelovanje u cijelom programu, tko želi može prekočiti dio programa i baterije puniti šetnjom u prekrasnoj prirodi.

POVRATAK SEBI je vikend koji će vas podići na jednu višu razinu i trajno unaprijediti vaš osjećaj vlastite vrijednosti. Za one koji žele upoznati joga položaje i/ili meditaciju retreat je prilika da dobiju vlastitio iskustvo i upute za implementiranje yoge i/ili metacije u život. Za one koji se žele napuniti energijom i naučiti nešto novo retreat nudi moćne tehnike za rad na sebi i informacije o super zdravoj vodi. Za one koji samo žele uživati u vikendu i maknuti se od stresa pripremili smo tehnike za duboko opuštanje i uživanje u zvuku gonga. A kao eksluziva očekuje vas grupna RTT terapija uz koju ćete zaroniti u svoju podsvijest i otpustiti uvjerenja koja vam ne služe. RTT terapija potiče trajnu i moćnu transformaciju u vama i usmjerava vas da živite sretniji i potpuniji život.

Voditelji vikend retreata POVRATAK SEBI su Petra Gatehouse i Krešimir Bevanda. Specijalni gost na gongu je Mirna Radošević.

Retreat se održava od 18.2. do 20.2.2022. na imanju Vimal akademije u srcu Moslavačke Slatine.

Cijena retreata je 1.800 kn.

Više informacija i program retreata na facebook stranici.

Kontaktirajte nas na 099/675-4175 ili na 099/8383-514 ili na [email protected].