Kada bi čovjek uistinu bio svjestan neizrecive snage koje posjeduje njegovo biće, u njegovom životu zasigurno ne bi bilo mjesta za sve ove nevolje i bezumlja što ih kao čovječanstvo kušamo. Međutim čovjek koji je kao biće duboko prevaren, i sustavno lagan od samoga početka njegova života, izgubio je mogućnost da živi svoju osobnu moć, i postao je sluga nametnutim strahovima.

Ako bi se čovjek iole osvjestio, i ako bi kroz tu osvještenost uspio vidjeti parazitske laži što hrane njegove strahove, u jednom trenutku on bi dobio priliku da zauvijek prekine okove svoga ropstva. No nažalost, u ovom tehnokratskom i transhumanističkom društvu, čovjek sve dublje tone u te lijepo upakirane laži, ludo vjerujući da se budi, a dok zapravo sve više i više predaje svoju moć parazitskom sustavu.

Zaista nije lako učini taj ‘samoubilački’ potez i iskoračiti iz ovog parazitskog sistema, jer ne kaže se uzalud da je sloboda dostupna isključivo onima koji su ili ludo hrabri, ili jednostavno ludi. Ne znam u koju kategoriju ja spadam, no znam da sam taj korak učinio, i danas mi je neizmjerno drago zbog toga, unatoč svoj neizvjesnosti. Sloboda je uvijek neizvjesna, a u tome i jeste njena ljepota.

Ono što me veseli jeste to da je sve više vas koji napokon imate hrabrosti učiniti isto, ali još uvijek ne znate kako to učiniti, ne znate kako u sebi pronaći tu hrabrost koja će vas osloboditi smrtonosnog zagrljaja najopakije bolesti sa kojom se čovječanstvo ikada susrelo, bolesti konformizma.

Ukoliko i vi želite napraviti taj korak, ukoliko ste uistinu spremni da budete ludo hrabri, ili jednostavno ludi po mjerilima ovog beživotnog poslušničkog društva, pozivam vas da nam se pridružite na našem sljedećem druženju čiji opis vam donosim u nastavku teksta.

Zapamtite, nitko i ništa vam ne može vratiti vašu slobodu, to morate učiniti sami, jer upravo vi sami si ju i oduzimate svojom pasivnošću. Ako ne znate kako krenuti, ja vam preporučujem da jednostavno učinite prvi korak. A vidite, možda je upravo odaziv na ovaj poziv taj prvi korak koji mora biti učinjen… Kako ćete znati, osim ako pokušate..!?

POZIV NA DRUŽENJE SLOBODNIH LJUDI;

Na samom kraju ovoga mjeseca imati ćemo trodnevni Retreat i radionicu na temu ‘Povratak osobne moći’. Biti će ovo jedinstvena prilika za jedno konstruktivno i veoma korisno druženje kroz koje ćemo se povezati sa našim duboko potisnutim vrijednostima.

Kroz vođenu interakciju, i vođene vježbe, osvijestiti ćemo naše najučestalije podsvjesne obrasce koji nas konstantno odvode u ulogu žrtve, te ćemo zajedno uspostaviti ‘unutrašnji alat’ koji će nam pomoći u tome da neutraliziramo kompulzivno djelovanje koje je uvjetovano raznim strahovima i potisnutim traumama.

Ova vrsta rada je veoma intezivna iz razloga jer vas odvodi u emocije koje nesvjesno veoma vješto izbjegavate,što znači da morate biti spremni na to da ćete vrlo vjerovatno vidjeti sebe u stanju koje bi najradije izbjegli, naročito kada ste u društvu nepoznatih ljudi. No to upravo i jeste smisao ove radionice, jer kako drugačije vratiti svoju osobnu moć ukoliko nismo spremni svjesno izložiti svoj razmaženi ego.

Osim interaktivnih predavanja raditi ćemo veoma moćne vježbe svjesnog disanja i svjesnog hodanja po prelijepoj prirodi, koje u Rastokama zasigurno ne nedostaje.

Na raspolaganju nam je prelijep i udoban smještaj okružen predivnom prirodom, tako da ćete moći uživati u trenucima kada budete odmarali od zahtjevnog rada na sebi.

KAKO ĆE SE ODVIJATI SUSRET ?

Petak 28.01. okupljanje na mjestu susreta .
Adresa; Donje Taborište 156A, 47240 Slunj

Najkasniji termin vašeg dolaska je do 15h !

NAPOMENA; Moguć organizirani prijevoz iz ZG i okolice za max 7 osoba. Prijevoz uračunat u cijenu !

18:00 do 20:30 interaktivno predavanje na temu; ‘Sva moja lažna ‘Ja’
20:30 do 21:00 vježba svjesnog disanja

Subota 29.01. 

07:00 do 07:45 vježba svjesnog disanja
07:45 do 09:00 čajanka, doručak i razgovori
09:00 do 11:00 vaše vrijeme za vas
11:00 do 13:00 interaktivno predavanje na temu; ‘Moja zaboravljena moć’
13:00 do 15:00 vaše vrijeme za vas
15:00 do 16:00 Ručak
16:00 do 17:00 vježba svjesnog pokreta
17:00 do 18:00 odmor
18:00 do 20:30 interaktivno predavanje na temu; ‘Stvarnost moga bića’
20:30 do 21:00 vježba svjesnog disanja

Nedjelja 30.01. 

07:00 do 07:45 vježba svjesnog disanja
07:45 do 09:00 interaktivno predavanje na temu; ‘5 elemenata’

Ostatak dana ćemo prepustiti spontanosti trenutka

Cijena za tri dana je 750,00 Kn
Iznos možete uplatiti putem Paypala na [email protected]
Ili također putem Revoluta ili Aircasha na 092 3999 108

NAPOMENA; max broj sudionika je ograničen na 10 osoba

Obroci su vegetarijanski, a za vas ih kuha moja supruga.

Unatoč tome što ćemo imati zaista intezivan rad na sebi, susret će biti tako organiziran kao da smo jedna velika obitelj na lijepom odmoru.

Istinski se veselim našem druženju!

Anđelko Katinić, https://akananda4.blogspot.com/2022/01/povratak-osobne-moci.html