Designed by Freepik

Ako imate nešto reći, recite to već jednom i recite na način da vas osoba nasuprot sluša. Ne morate zanovijetati, cviliti i žaliti se. Poznato je kako je konstantno zanovijetanje stvar koja muškarce najviše nervira (važi u svim odnosima :-))

atma.hr – 78
Već se odavno zna da muškarce ne privlače baš sve stvari koje žene rade :-). Čak i da ste najljepša i najpametnija žena na svijetu, postoje neke stvari koje muškarci jednostavno ne mogu podnijeti.

Štoviše, određene stvari ih odbijaju. Donosimo deset najčešćih.

Pretjerani feminizam

Ovo se odnosi na žene koje misle da su žene jedine koje pate i da su muškarci krivi za to. I ne, ne govorimo o ženama koje se samo protive muškom šovinizmu.

Pričamo o ženama koje govore loše stvari o muškarcima i utječu na druge žene da isto razmišljaju o jačem spolu. To su žene koje misle da su žene bolje od muškaraca, umjesto da ih tretiraju sebi ravnima.

Opsjednutost karijerom

Ne, ne govorimo o ženama koje svoju karijeru shvaćaju ozbiljno. Zapravo, muškarci vole i poštuju takve žene.

Pričamo o ženama koje su opsjednute radoholičarke i koje nemaju drugi život osim svoje urede i položaj u tvrtki.

atma.hr – 39

Zloba

Čak i da izgledate kao Miss svijeta, ako ste “rospija” i zlonamjerni, bit ćete odbojni muškarcima. Muškarci više vole žene koje su jednostavne i drage.

Žene koje su zle prema ljudima oko sebe, rijetko imaju udvarače.

Pretvaranje

Pokušajte biti netko drugi i muškarac će bježati kilometrima od vas sljedeći put kada vas slučajno vidi. Muškarci vole žene koje su svoje. Žena koja pokušava imitirati nekog drugog samo dokazuje da nema dovoljno materijala da se sama dokaže.

Uostalom, pretpostavka je i da su takve žene nesigurne. Žene “lažnjaci” se sviđaju… – nikome!

Neurednost

Ne morate izgledati kao seks simbol da bi se dopali muškarcima. Oni imaju tendenciju da im se svjesno ili nesvjesno sviđaju žene koje su reprezentativne i vode računa o sebi i svom izgledu.

Dakle, žene koje se ne brinu o svojoj higijeni, imaju neurednu odjeću, kosu i nokte ili neugodan miris (!!!) će uvijek biti odbojne muškarcima. Ali, to već odavno znamo.

atma.hr – 75
Neprestana priča

Muškarci vole žene koje su dobri “slušatelji”. Kao što žene vole pričati, tako vole i muškarci. Radi se samo o tome da oni više vole pričati s osobama koje su im bliske. Međutim, ako mu žena ne da priliku da priča, on će osjećati da ga ona guši.

Muškarci percipiraju žene koje neprestano pričaju i od kojih ne mogu doći do riječi kao osobe kojima je stalo samo do samih sebe.

Pretjerana posesivnost

Svima se sviđa osjećaj da su voljeni i da se netko brine za njih. Međutim, ako se ponašate kao da posjedujete muškarca i ako ste ljubomorni svaki put kada on priča s nekom drugom ženom, to samo pokazuje koliko ste nesigurni u sebe.

Nijednom muškarcu se ne sviđa takvo ponašanje. Jednom će mu biti dosta ispada.

Konstantno zanovijetanje

Ako imate nešto reći, recite to već jednom i recite na način da vas osoba nasuprot sluša. Ne morate zanovijetati, cviliti i žaliti se.

Konstantno zanovijetanje je stvar koja muškarce najviše nervira.

atma.hr – 78
Negativnost

Svatko voli pored sebe imati osobu koja je opuštena i pozitivna. Osoba koja se stalno žali na nešto i plače je ništa više nego slabić. A slabići nisu privlačni.

Zašto bi muškarac želio biti sa ženom koja ga stalno “spušta” svojim problemima? Svatko će radije biti s nekim tko ga, uglavnom, uzdiže i čini sretnim.

Nepoštivanje

Ovo se odnosi na muškarce, kao i na sve osobe i stvari koje su vezane za njih. Nijedan muškarac neće tolerirati ženu koja ne poštuje stvari koje njemu nešto znače. Ovo se odnosi na njegovu obitelj, prijatelje pa čak i hobije.

Žena koja prihvaća i poštuje muškarca onakvog kakav je samo dokazuje koliko je zrela i koliko ima razumijevanja. Međutim, žena koja ne poštuje muškarca dokazuje sasvim suprotno.

minimagazin.info

69 ŽENSKO TIJELO ŽENSKA MUDROST

ŽENSKO TIJELO, ŽENSKA MUDROST

ensko tijelo ženska mudrost 1

Stvaranje tjelesnog i emocionalnog zdravlja

S pravom možemo reći da je ova knjiga biblija ženskog zdravlja. Ona budi iscjeljenje, samopoštovanje i razumijevanje na najdubljim razinama i pomaže nam da se oslobodimo strahova uzrokovanih pogrešnim predodžbama.

Dr. Northrup ukazuje na istinsko iscjeljenje: povezivanje tjelesnog i duhovnog, psihe i some u skladnu cjelinu. U tome nas treba voditi unutarnji glas i mudrost tijela koju medicina, nažalost, sustavno zanemaruje.

Cijena: 165 kn - Kupi ovdje

20 KOMENTARA

 1. ne nasjedajte na navlakušu. Uplatite novac i nema javljanja više.
  Prevareni, prijavite sve MUP-u Srbije.

  i stranica “Prijavite prevarante ” na F7B je lažna, prevaranti svi.
  organizirana mafija.

 2. Iza ove žene stoji 20 godina iskustva i uspešnog pomaganja ljudima. Spasila je mnoge, pomoći će i Vama. Ona Vam služi za spasenje duše, štiti i daje snagu, donosi blagostanje, pomaže u borbi protiv zlih sila, skida crnu magiju, daje zaštitne amajlije koje štite pojedincima i amajlije koje štite celu kuću, leči bolesti zavisnosti – svaku muku, patnju i duševna stanja, vraća veru, nadu, volju za životom, volju i napredak u radu. Rešava ljubavne i bračne probleme, spaja rastavljene i vraća izgubljene. Puno je osoba koje nemaju sreće, puno je i onih koji ne umeju da prepoznaju svoju sreću. Ako je osoba usamljena i nikako ne uspeva da nađe svoju srodnu dušu ili se uvek zlopati u vezama, onda se radi o magiji poznatijoj kao “zaključana sreća”. Ovu sramnu raboru prave oni koji žele da vam napakoste i unište lozu. Ne provodite dane u samoći jer sanja može da vam pomogne i “otključa sreću”.Mira sa velikim uspehom radi na daljinu.
  Njen kontakt-viber +38166 54 27 011

 3. Želijo bi se zahvaliti vidovitom Martinu što mi je pomogao da vratim voljenu osobu njegov sam broj dobijo od prijatelja kojem je on pomogao oko odklanjanja crne magije. Ovim putem želim da vam ga preporučim ukoliko imate ljubavnih problema nemožete ući u ljubavnu vezu javite se na +385/98-953-60-66. Možete ga kontaktirati i na viber.

 4. Kontaktirala sam razne ljude, isla kod svakakvih vracara, astrologa, gledali su mi u kafu, dlan , pasulj….Ali bezuspesno
  Bila sam silovana kao dete, ostavili su me roditelji, jednom rečju nisam imala nikakav pravac u zivotu.
  Udala sam se i rodila 4 dece iz tri braka.Ni jedan brak mi nije uspesan.
  I slucajno mi drugarica kaze da joj je neka Renata pomogla, iskreno ja joj nisam verovala.I nekako ona mene natera i evo zahvalna sam i drugarici i Renati
  Hvala joj, imam decka koji je prihvatio moju decu i pruza mi ljubav koju nisam imala do sad.

  Do nje mozete doci putem vibera i vacapa +385923813830

 5. Po zanimanju sam advokat, to mi je bila zelja od detinjstva.Dok sam studirao upoznao sam jednu djevojku i zaljubio sam se na prvi pogled.Bila je nedodirljiva , nije obraćala pažnju ni na koga.Svi su trčali za njom a ona ih je sve ignorirala.Meni je pružila priliku, bilo je prvih mjesec dana lepo, počele su svadje…Ostavila me je.
  Patio san, plakao, propao sam….Od advokata, do ulicara.Financijski sam bio u nuli.Nista nije išlo.Onda sam upoznao Hanu, žena koja nije ni astrolog ni Gatara.VEC ZENA KOJA ZELI DA POMOGNE LJUDIMA KOJI SU STVARNO U NEVOLJI.NE PROSIPA PRAZNE PRICE, VEC CUTI I RADI.
  NIJE ZELELA NIKAD DA SE BAVI OVIM, ALI JA ZELIM DA JOJ SE ZAHVALIM I DA DAM NJEN BROJ.
  LJUDI, ZENA POMAZE SVIMA, SVAKI PROBLEM RESAVA
  PREKO VIBERA I VACAPA JE MOZETE KONTAKTIRATI
  +385 99 65 68902

 6. […] Ovo se odnosi na muškarce, kao i na sve osobe i stvari koje su vezane za njih. Nijedan muškarac neće tolerirati ženu koja ne poštuje stvari koje njemu nešto znače. Ovo se odnosi na njegovu obitelj, prijatelje pa čak i hobije. Žena koja prihvaća i poštuje muškarca onakvog kakav je samo dokazuje koliko je zrela i koliko ima razumijevanja. Međutim, žena koja ne poštuje muškarca dokazuje sasvim suprotno, piše Atma. […]

 7. Da neduzim puno, imala sam problem upravo zato sto nisam verovala u postojanje Ljubavne Magije.A ta sila je itekako uticala na moj zivot i moje Familije.ZELIM OVIM PUTEM DA SE ZAHVALIM MELISI NA POMOCI.Radila mi ljubavnu magiju za vracanje voljene osobe.MOZETE JOJ SE SLOBODNO JAVITI JA SAM JOJ PISALA NA +385 9556 31 251 VIBER ILI WAC.