Designed by Freepik

160×600 text-47 lijevo

Kad očekujemo vidjeti ono što želimo vidjeti, kad to vizualiziramo kao da se već ostvarilo, uskladili smo se s energijom ostvarenja. I želji nema druge nego – ispuniti nam se!

Zapamtite ovo: Ključni element manifestiranja je – očekivanje!

Ukratko, fokusirajmo se na ono što želimo, nikada nemojmo mislima i energijom hraniti ono što ne želimo!

Jednostavno kroz molitvu, izgovaranje ili ispisivanje želje pošaljemo namjeru za ostvarenje. Zatim -čekamo da se to i dogodi.

Puni povjerenja da hoće. Očekivanje je duhovni ekvivalent fizičkom promatranju cilja prema kojem smo se uputili.

I mada nam se duhovni svijet čini odvojenim od fizičkog – jer ostaje nevidljiv vanjskom vidu – on se manifestira u fizičkom samim činom očekivanja.

Koliko ste puta poželjeli nešto, onako čisto i iskreno, poput djeteta. A onda vas je srušila misao koja je pristigla odmah nakon želje, a glasila je otprilike: ‘‘Nema šanse da to dobiješ! Odakle ti uopće pravo željeti nešto takvo?”

Očekivanja je nestalo, želja je ostala neispunjena, još jedna tužna lampica obješena o suhe grane Mjesečevih stabala. Pripazimo na svoje misli, perimo ih redovno, ne dopuštajmo im prljati naše živote!

Ono što bi većina ljudi vjerojatno najprije poželjela manifestirati je – novac. Osim onog bolesnog dijela populacije koji ima samo jednu želju – zdravlje. No, vratimo se novcu, točnije, vratimo se ideji bogaćenja. Kako izmjeriti bogatstvo?

Jednostavno kroz molitvu, izgovaranje ili ispisivanje želje pošaljemo namjeru za ostvarenje.

Mudriji od mene kažu kako je bogatstvo ono što nam ostane kad izgubimo sav novac. Ili: bogati smo onoliko koliko dajemo.

300×250 centar text-39

Novac nas ne čini bogatima. Moć da ga steknemo čini nas bogatima. A kako steći tu moć? Točnije, kako je zadržati, jer svi smo, baš svi rođeni s njome, Bog nas nije poslao siromašne i nesposobne na najbogatiji od planeta!

Snaga namjere određuje našu moć privlačenja u život nečeg što želimo. Razmislimo o tome: koliko je snažna naša namjera da budemo bogati, zdravi, voljeni, sretni, mudri? Želimo li to zaista?

I evo nas natrag k moći očekivanog. Ponajprije doznajmo što želimo. Izgovorimo to. Zapišimo to. Zatražimo to od Boga, svemira, anđela.

A onda s povjerenjem i raširenim rukama očekujmo pošiljku!

Autor: Zdenka Andrijić, Zlatni zdenac

Preuzeto sa: zakonprivlacnosti.com

300×250 centar text-39
Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaAnima i Animus – uzročnici zaljubljenosti
Slijedeća objavaOčistite pluća dubokim disanjem
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

1 KOMENTAR

  1. jako sam odusevljena sa vama Zdenka redovno slusam vas na internetu jako bih zeljela nekako stupiti u kontakt kako doci do vas na vase predavamje i gdje mogu se prijavit ?hvala unaprjed .

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here