Foto: stocksnap.io
160×600 text-47 lijevo

Znati koliko ste daleko od svojih snova koje želite ostvariti dobar je putokaz krećete li se u dobrom pravcu ka sreći i ispunjenju. Ili pak stojite u mjestu. Ili nazadujete jer imate osjećaj da ste sve dalje od njih.

Pa kako ćete znati koliko ste daleko od svojih snova?

Ključ je jasan:

Onoliko ste daleko od svojih snova koliko ih slijedite.

Što to znači?

Znači da ako imate osjećaj da slijedite svoje snove, da ste na dobrom putu. Također znači da ako u dubini duše snažno vjerujete da idete ka ispunjenju svojih snova, bez obzira na prepreke ili otežavajuće okolnosti u vašem životu, vi isto slijedite svoje snove.

Vrijeme mjereno u materijalnom svijetu je manje bitno, jer svatko ima svoj cilj, svoj san koji nastoji dosegnuti.

Kako nismo svi isti, nisu nam ni snovi isti. Tako će nekom trebati više, a nekom manje vremena da ih dosegne. Ako uz to uzmemo u obzir i razne vanjske okolnosti, tim je broj kombinacija beskonačan.

Zato je važan samo vaš unutrašnji osjećaj koji će vam jasno dati do znanja koliko ste daleko od svog sna i koji će vas besprijekorno voditi k ostvarenju istog. Nitko vam drugi osim vas samih neće znati dati jasan odgovor na pitanje u nazivu ovog članka. I nitko drugi nema ni pravo na to.

Prvo se zapitajte – ono što živite i činite, kad sve to uzmete u globalu, daje li vam osjećaj da se krećete ka ispunjenju svog sna?

Ako je odgovor potvrdan, samo nastavite.

Ako nije, dobro se preispitajte i razmislite što je to što bi vas moglo otvoriti i pokrenuti da se usmjerite ka svom snu. Zanemarite sve izgovore, navike ili razne ljude koji stalno nešto traže od vas. Važni ste samo vi i vaš san.

300×250 centar text-39

Kad spoznate što je to što vas pokreće, učinite to i pokrenite se. Vrlo brzo osjećat ćete se sasvim drugačije, jer ćete znati da radite za ono što ste oduvijek željeli. Da se krećete prema tom. I sva vaša nastojanja, nade i sve ono iznutra u vama mobilizirat će se automatski ka tom vašem cilju.

Prije svega ovog, vi trebate znati i imati jasnu viziju svog sna. Ako niste sigurni što želite, prvo poradite na tom. Svatko želi nešto postići. Što je to što bi vas usrećilo? Otkrijte sami sebi i pokrenite svoje snage. Budite realni i činite sve ono što možete u tom pravcu.

Kad se pojave sumnje hoćete li uspjeti, zanemarite ih. Zašto? Zato jer od njih nemate ništa. Mogu vam samo oduzimati energiju. Isto vrijedi i za zločeste ljude koji ni sami ne vjeruju sebi pa će u kontaktima s vama činiti sve da vaš san omalovaže. Takvima ne treba otkrivati svoje snove. Kako ćete znati imate li posla s takvim ljudima?

160×600 text-47 lijevo

Tako što ćete slijediti unutrašnji osjećaj i zapitati se kako se osjećate u vezi te i te osobe? Ako vas ona uznemirava, zamara ili u vama izaziva neugodne osjećaje, držite je podalje od svojih snova. Jer, ima ljudi koji zavide i dovoljan je jedan loš pogled ili neprimjerena riječ da zatruje vaš san.

Zato ga čuvajte za sebe, i povjerite ga samo onoj osobi za koju ste sto posto sigurni da je iskrena, čestita i da vama želi dobro.

I što na kraju ako uspije ili ako ne uspije?

Sve što činite, činite prije svega sebi i radi sebe. I ovdje je ključ jasan:

Ako ste učinili sve što je u vašoj moći da ostvarite svoj san, možete biti mirni bez obzira na ishod.

Vaš san, kakav god da bio, bit će ostvaren. Zašto? Zato jer ostvarili vi njega materijalno ili ne, ako u duši znate da ste učinili baš sve (dakako čestito, časno, ljudski) za isti, vi ste svoju misiju na tom putu ispunili.

Ako se san ostvario i materijalno, tim bolje. Imate osjećaj da ste pobjednik. Ako se san nije ostvario materijalno, a učinili ste sve što ste mogli, dobro je. Imat ćete dosegnut trajni unutrašnji mir.

Jedino što možete kontrolirati i čime možete upravljati jeste vi sami. Zato radite na sebi i na ostvarenju svojih snova. Sve ostalo je u Božjim rukama. Vi učinite svoj dio, a Bog nikad neće propustiti učiniti svo,j ako zamolite iskreno, srcem.

ehoroskop

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

MDN – NARUKVICA NOSTALGIJA

KOLEKCIJA ISCJELJUJUĆI NAKIT - Nostalgija

Pahuljičasti opsidijan i tibetansko srebro

Pahuljičasti opsidijan je kamen koji nosi snažnu iscjeljujuću energiju, dovodi do duhovnog mira. Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kada je potrebna.
Ovaj kamen stimulira rast na svim razinama. Koristan je za osjetljive ljude. Blokira energetske napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

 

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaEee… kada bi naučili slušati sebe… Kakva bi to revolucija bila!
Slijedeća objavaMačka, privjesak na lančiću – Za dobru sreću i blagostanje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here