Broj rođenja: Četvorka se muči oko svega, Sedmica ni na nebu – ni na Zemlji!

2
62873
160×600 text-47 lijevo

U numerologiji, broj datuma rođenja je zbroj znamenki svih datuma rođenja (dan, mjesec i godina).

Na primjer:

Rođeni ste 26.4.1960.

2+6+4+1+9+6+0=28=2+8=10=1+0=1

Broj datuma rođenja je 1.

Ako je zbroj 11 i 22, ne svodite ga dalje na jednu znamenku.

To su brojevi rođenja.

Datum rođenja je vrlo važan vodič za razumijevanje nečijeg dugoročnog ponašanja, jednako u prošlosti kao i u budućnosti.

Stoga, papir i olovku u ruke i izračunajte svoj broj sudbine…

Brojevi 1-7

JEDAN

Borba za ostvarenje vaših ciljeva i namjera nikad ne prestaje.

Čim savladate jednu, druga se istog trenutka pojavljuje.

Vrsta odluka koje donosite određuje rezultate.

Općeniti je smjer prema izražavanju unutarnjeg ja i prema vašim organizacijskim i liderskim sposobnostima.

Važno je da se oslonite na svoje jedinstvene talente i vještine i uvijek težite najboljim, najuspješnijim rezultatima.

DVA

Vaša je želja živjeti unutar tijesno povezane grupe ljudi. Vaša potreba za približavanjem i miješanjem s drugima, omoguće vam dobru suradnju, a to će vam u budućnosti donijeti dobre prilike.

Život nas uči kompromisu. Ponekad, neophodno je da drugima prepustite središnje mjesto na pozornici, kako bi napredovali, dok vi ostajete iza kulisa. Pouzdajte se u one koji su vam kadri dati neograničenu i bezuvjetnu ljubav i potporu.

Posjedujete urođenu sposobnost preživljavanja u teškim i neugodnim uvjetima i izuzetno ste prilagodljivi. Ne težite položaju ili poštovanju i općenito, iako vam nije do prestiža, dobit ćete ga kao rezultat svojih urođenih liderskih osobina.

Skloni ste biti uvučeni u situacije koje ohrabruju ovisnost i nemogućnost kontroliranja sudbine i koje ne dopuštaju da budete sami sebi šef. Tada ste uskraćeni za mogućnost samostalnog razmišljanja i slobodnog djelovanja.

TRI

Nude vam se brojne prilike za rad na različitim područjima, posebno umjetnosti. Postoje mogućnosti za postizanje razine duhovne cjelovitosti i radosti. Općeniti smjer pokazuje k slobodi, ozakonjenju različitih načina izražavanja i oslobađanju od uskog, ograničenog razmišljanja; postoji također i širenje horizonata i otvorenost kao rezultat razvoja svjesnosti. Trebali biste izbjegavati krajnje akcije, jer one ne odgovaraju vašoj osobnosti.

Također se preporučuje vježbati suzdržljivost i neizazivanje sudbine. Poduzimanje pogrešnog koraka može odvesti u teškoće, a time i do gubitka samopouzdanja. Vrijedi biti organiziran, čak i kad je to u neskladu s vašom željom za spontanošću i djelovanjem prema osjećajima. Ako nešto zahtijeva planiranje unaprijed, popis ili dnevni raspored, učinite to! Izbjegnite nepotrebnu zbrku koja bi mogla smetati vašem razvoju. Struktura, organizacija, red i planiranje spriječit će dovođenje u teške situacije koje donose neželjene rezultate.

160×600 text-47 lijevo

ČETIRI

Strahovit napor potreban je kako bi se postigli rezultati kojima se nadate. Usmjerite se na detalje i radite temeljito, bez kompromisa. Opskrbite se velikom duhovnom snagom i duboko udahnite, jer je pred vama dugo tegljenje. Život od vas traži vježbanje samokontrole i obuzdavanje nagona.

Preporučljivo je usmjeriti se na duhovno i unutarnje ja, a ne na vanjsko ponašanje i pravila pristojnosti. Duboko razmišljanje neophodno je i to je za vas prava stvar. Povremeno, vaš osjećajni život završava neuspjehom i razočaranjem. Jaki, stabilni mentalni temelji slabe negativne osjećaje. Sposobni ste za nagodbu i vježbanje suzdržljivosti.

Krajnosti u ponašanju neće vas dovesti ni do kakvog razvoja i zbog toga vrijedi izbjegavati krutost i dopustiti svojim mislima kretanje u raznim smjerovima. Neka vas vodi intuicija, obratite pažnju na ono što vam srce ima reći. Pozitivan razvoj će se dogoditi ako izaberete put kompromisa i otvaranja drugim mišljenjima, novim idejama i originalnim načinima razmišljanja. Izbjegavajte kriviti druge, posebno kad ne postoje čvrsti dokazi za to. Ljudi nikad nisu sigurni u kojem smjeru život može poći, pa su zbog toga u neprekidnom stanju prestrašenosti i brige.

Sposobni ste nositi teret i patiti bez žaljenja ili otkrivanja koliko vam je teško. Vaša sposobnost suzdržavanja bit će vam od koristi tokom života.

PET

Smjer vašeg života ukazuje na iznenađenja, promjene i nova iskustva. Želite istražit, znati i iskušati što je moguće više. Vaši vas nagoni vuku prema posebnim i zanimljivim područjima. Nećete se odmoriti sve dok duboko ne zakopate u bit stvari – istraživajući, uspoređujući i proučavajući njihove tajne. Za vas je važno učiti i razvijati se i to često radite na štetu drugih važnih pothvata. Kao što je mudri kralj Salamon rekao: ”Život i smrt u rukama su jezika”. Budite oprezni s nijansama i suptilnošću, naglasite ono što mora biti izraženo i umanjite što je rušilačko. Ako izaberete iskoristiti beskrajne mogućnosti koje su vam na raspolaganju, najprije promislite i pažljivo planirajte, kako ne biste djelovali nagonski. U vašem slučaju, sloboda djelovanja paralelna je slobodi mišljenja.

Naučite kontrolirati svoja htjenja i želje, nastojeći da vas ne pometu osjećaji i trenutačni nagoni. Jako želite slijediti svoje trenutačne želje i odmah postići užitak. Nemojte im popuštati. Borba protiv njih vodi k jasnoći uma i mogućnosti njihove kontrole. Međutim, obratite pažnju na svoje želje, svjesni njihovog fizičkog manifestiranja i onoga što vam govore. Odnosi sa suprotnim spolom važni su i pomoći će vam da upoznate unutarnjeg sebe. Suočavanje s novim situacijama i ljudima suprotnog spola uzdiže osjećaje koji ponekad nisu bili izraženi i stvara prilike za iskušavanje novih i zanimljivih iskustava. Ne odbijate te prilike, čak i kad vam se na početku učine previše riskantnima.

ŠEST

Ovaj broj ukazuje na odgovornost. Kod vas je na prvom mjestu pomaganje drugima. Naučite kontrolirati situaciju. Svaka akcija koju poduzmete tokom života, treba biti učinjena u duhu ljubavi i sa željom za davanjem. Vaša sposobnost suosjećanja i poistovjećivanja s drugima je blagotvorna i služi vašim ciljevima. To daje beskrajne mogućnosti preuzimanja zadataka i njihovog izvršavanja. Vaša sposobnost suočavanja s budućnošću bez straha, daje obnovljenu snagu.

Zahvaljujući svom odličnom jeziku i verbalnom umijeću, dobar ste pregovarač i veliki govornik. Želja da pomažete i budete dobar slušatelj onih u nevolji, rezultat je vaše sposobnosti voljenja. Motivirani ste ambicijom i željom za postignućima. Nikad se ne odmarate prije no što je zadaća obavljena potpuno, do posljednjeg detalja. Posjedujete široku viziju i sposobni ste za suradnju s onima koji vas okružuju. Vaš je uspjeh rezultat iskrene želje da surađujete i pomažete.

SEDAM

Imate jedinstven pogled na život. Gledajte onkraj fizičkog svijeta na put kojim morate ići. Duhovnost tvori integralni dio vašeg života. Morate što je više moguće težiti duhovnom životu, provodeći vrijeme u dubokom razmišljanju o tome što je duša i što je Bog.

Težite se istaknuti i specijalizirati na nekom određenom području. Morate biti vrlo jaki na emocionalnoj razini i znati prihvatiti kritiku. Za vas je važno biti u vezi sa okruženjem, osjećati istinski ritam života oko sebe i ponašati se kao sastavni dio društva.

Kliknite niže na broj 2 za ostale brojeve

300×250 centar text-39
1
2
PODIJELI
Prethodna objavaBiljke koje iscjeljuju sedam čakri u tijelu
Slijedeća objavaPrije nego što sami sebi postavite dijagnozu depresije, zapitajte se ovo!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here