Jeste li znali da postoje 32 točke na glavi koje pri nježnom dodiru, na lagan način otpuštaju sve što vam ne dopušta da primate?

U tim su točkama pohranjene sve naše misli, ideje, vjerovanja, emocije i razmatranja iz svih naših života. Ovo je prilika da sve to otpustite!

Svaki tretman Barsa može otpustiti ograničenja stara 5-10 tisuća godina u području života koji korespondira s određenim točkama Barsa koje se dodiruju. To je neverovatno njegujuć i relaksirajući proces koji uklanja ograničenja u svim aspektima života koja ste spremni promijeniti!

Koliko vremena u životu provedete radeći, umjesto da primate? Jeste li primetili da vam život još uvek nije onakav kakvog biste željeli? Mogli biste imati sve što želite kada biste bili voljni više primati, a možda nešto manje raditi! Primanje ili učenje Barsa® omogućit će vam to i još puno više!

Bars® je pomogao tisućama ljudi da promene mnoge aspekte u životu, kao što su: spavanje, zdravlje i tjelesna težina, novac, seks i odnosi, anksioznost, stres itd. U najgorem slučaju osjećati ćete se kao poslije najbolje masaže u životu. A u najboljem slučaju cijeli će vam se život s lakoćom promijeniti nabolje.

Pohađanje tečaja Bars® preduvjet je za sve osnovne tečajeve Access Consciousnessa® jer omogućuje tijelu da s lakoćom procesuira i primi promjene koje vi izaberete.

Trajanje: 14.00 -21.00
Preduvjeti: nema ih
Gdje: HERA STUIDIO, Korzo 18, RIJEKA

Vaša INVESTICIJA za ovu edukaciju sa internacionalnim certifikatom iznosi 1800 kn/ 240 eura za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu, Srbiju.

Za Njemačku, Austriju, Francusku i ostale zemlje Europe cijena iznosi 300 eura.

Ukoliko ponavljate tečaj cijena iznosi 900 kn bez obzira kada ste završili tečaj.

Djeca do 15 godina ne plaćaju tečaj uz roditelja koji plaća edukaciju a od 16 do 17 godina plaćaju pola cijene.

PRIJAVA NA email: [email protected]

KONTAKT BROJ:

Vladica Djordjevic, INTERNACIONALNI VODITELJ ACCESS BARS, TEMELJNI KURS, I 3-dnevni kurs o tijelu

Viber ili whatsup
+46707432095

ČITAJTE VIŠE OVDJE:
WWW.VLADICADJORDJEVIC.COM

Moje ime je Vladica Djordjevic i ja sam poznati internacionalni voditelj tehnike Access Consciousenss. Tehniku sam donela za Hrvatsku i Srbiju 2012.

U proteklih 9 godina pomogla sam ljudima diljem svijeta alatima i procesima koji mijenjaju njihova tijela, odnose, tokove novca i cijeli život. Zabavno je, moćno i energitcno. 

Biste li bili spremni ući u sve što vi jeste, bez obzira na to kako izgleda?

Što ako ti kažem da je sve moguće? Jedino ograničenje je ono što dolazi iz vaših misli, osjećaja i emocija i ako to promijenimo, tada je moguće da promijenite cijeli svoj život i sve oko sebe.

MOJE KNJIGE “TI SI IZVOR SVOJE SNAGE” I “MOĆ VAŠEG TJELA” PREVEDENA SU NA NEKOLIKO JEZIKA.

DOBRO DOŠLI DA SEBI POKRENETE ŽIVOT!

VIŠE OVDJE:
https://www.vladicadjordjevic.com/blog/how-energy-pulls-changed-my-life

KLINKNITE NA LINK ZA PRIJEVOD:
www.vladicadjordjevic.com