Sigurno ste čuli nebrojno puta za gorski kristal ili kako ga još često nazivaju, prozirni kvarc i gorski kamen. Snaga gorskog kristala je nedvojbena, a uz pomoć rituala gorskim kristalom možete potaknuti pozitivan protok energije, povratiti partnera, čišćenje negativne energije, ponovno spajanje partnera i mnogo više.

Što je gorski kristal

Gorski kristal ili prozirni kvarc je jedan od najzastupljenijih i najpoznatijih minerala na zemlji. Ovaj  kristal je „kamen svih kamena“, a energija kojom luči simbolizira “Božije bijelo svijetlo na Zemlji”. Osim što djeluje kao vodič energije, on je i katalizator i transformator energije koji radi čišćenje negativne energije i pretvara ju u pozitivnu. Gorski kristal upija sve ono što je loše, prljavo, negativno. Ima moć očistiti vas od nedjela i zlodjela, a upravo iz tog razloga može biti vrlo jak saveznik u borbi za pravdu i moć. Ovaj dragi kamen se prilagođava onome tko ga posjeduje i svojim djelovanjem doprinosi apsolutnoj ravnoteži.

Najbolji pokazatelj njegove moći je zapravo to što upravo gorski kristal pojačava djelovanje drugih kristala kada se s njima kombinira. Mene gorski kristal nikada nije iznevjerio. Uvijek mu se iznova vraćam, a pozitivnu promjenu vidim gotovo trenutno.

Gorski kristal – rituali

shutterstock 662830909 200x300 1Rituali kristalima su brojni, a s nečime što dolazi iz prirode nikada ne možete pogriješiti. Rituali kristalima i liječenje kristalima su poznati termini još od davnina. Stoga ni ne čudi da su bili izuzetno popularni među starim Grcima, Rimljanima i Indijancima. Namjena kristala bila je brojna u drevnim kulturama od liječenja, čišćenja energije, zaštite ljudi i prostora, a rituali gorskim kristalom se koriste sve do danas. Njegova umirujuća energija, njegova moć apsorpcije negativnih misli, energija i toksičnog okruženja zaista čuda radi za tijelo i um. Uči nas tko smo, odbacuje tešku karmu i oslobađa naš put do savršenstva. Prozirni kvarc vrlo pozitivno utječe na duhovno stanje te je odlična prevencija protiv raznih oboljenja.

pročitajte više: Liječenje kristalima 

Spajanje partnera – ritual

Samim time što uspješno pročišćuje prostor i ljude, gorski kristal je odličan saveznik u ritualima spajanja partnera. Smiruje vaše tijelo i um, pospješuje protok energije, a vaš fokus stavlja na ono pozitivno i bitno. Svaka seansa je drugačija i posvećena upravo vama, vašoj jedinstvenoj situaciji, budućim i prošlim greškama, uspjesima i događanjima. Ljubav nije emocija koja se kreće po linearnoj putanji, upravo suprotno. Na njezinom putu je mnoštvo uspona i padova, dijelova gdje je cesta oštećena ili se ona prekida. Pomoći ću vam taj put prijeći što bezbolnije i sigurnije te vratiti vjeru u iskrenu ljubav upravo uz pomoć gorskog kristala i uz ritual spajanja partnera ovim dragim kamenom.

Spajanje partnera i gorski kristal – učinak

sky 2601156 1920

Nakon odrađenog rituala spajanje partnera osjetit ćete kako kroz vas kola umirujuća, pozitivna energija koja vam daje jasnoću i ravnotežu. Blokade koje su nastale putem nestaju, a u fokus se stavlja sve ono što je bitno. Osjetit ćete nalet energije koju ćete htjeti usmjeriti u pravome smjeru. Imajte povjerenje u ritual spajanja partnera gorskim kristalom. Poznat je kao simbol nevinosti, čistoće misli, skromnosti i vjernosti, sve ono što u vezama i trebate.

Ritual gorskim kristalom ne traje dugo, a vrlo je uspješan u otklanjanju negativne namjere i misli. Potiče pozitivne osjećaje kao što su sreća, zadovoljstvo, ljubav, razumijevanje. Nakon odrađenog rituala osjetit ćete kako se stvari mijenjaju nabolje.

Za više detalja posjetite: Alternativni centar Zara