U potrazi za idealnim godišnjim odmorom, sve češće čujemo za yoga retreatove. Joga je aktivnost koja podiže raspoloženje i vraća nas u sadašnji trenutak, a godišnji odmor najbolje je vrijeme za resetiranje.

Sasha Dakić spojila je svoju ljubav prema putovanjima s yogom, te je osmislila trenutno najzanimljivije yoga retreatove u Hrvatskoj. Ova energična i kreativna žena, radila je kao turistički vodič po Hrvatskoj, Europi i Aziji. Inspiraciju za rad s ljudima pronalazi u šarenilu putovanja, a mir i fokus potreban za organizaciju donosi joj osobna joga praksa.

Fige Yoga Adventures tako spaja jogu, lokalne aktivnosti i jedinstvene doživljaje putovanja. Održavaju se na različitim lokacijama Hrvatske, u prekrasnim vilama uz vodstvo internacionalnih joga učitelja te potporu iskusnih vege kuharica koje će razmaziti vaše okusne i mirisne pupoljke.

Sljedeći retreat održat će se u prekrasnim kućicama u mjestu Zelena Vrata, u blizini Fužina. Guštajte u 4 dana odmora, uronite duboko u sebe vođeni meditacijom i jogom uz vodstvo dugogodišnje učiteljice Trešnje Šarčević. Doživite divlju prirodu Gorskog kotara, posjetite čarobno Bajersko jezero i uživajte u hranjivim vege obrocima.

Link – https://www.facebook.com/events/1702866500106646

Web- https://www.figeyoga.com/