Šamani su oduvijek znali kako se otvoriti dubljim duhovnim energijama, kako spojiti energije duha i Zemlje za iscjeljivanje i manifestiranje. Iako se njihove metode diljem svijeta i u raznim kulturama razlikuju, ono što ih karakterizira je otvaranje portala višoj svijesti kroz koje iscjeljivanje i promjene mogu doći.

U seriji od 5 radionica, možete primiti 5 šamanskih aktivacija za postizanje cjelovitosti, samoiscjeljivanje pa čak i na rad s drugima.

Ove aktivacije rade sa svetim spiralama i spiralnim moćima kreacije, stvarajući snažni vorteks za iscjeljivanje, osnaživanje i manifestiranje. Mnoge druge metode možda ne idu jednako duboko, a ono što karakterizira ove aktivacije je da na siguran način otvaraju međudimenzionalne portale kroz koje energija duha dolazi na brzi, laki i snažan način, pomažući vam da napravite značajnu promjenu u životu.
Aktivacije ćete primiti u vaše ruke i imati je u njima do kraja života, za svoj rast, samoiscjeljivanje ili kao alat za pomaganje drugima.

šamanske aktivacije 2

Kako bi očistile neželjene energije i donijele željene energije, ove aktivacije koriste spiralni kapacitet školjki za kanaliranje snažnih energija, stvarajući snažan vorteks i pomažući vam da se po spirali uzdignete na višu razinu vibracije.

Ove duboke spiralne aktivacije rade kroz vaš kvantni DNK pri čemu imate trenutni pristup višedimenzionalnoj kozmičkoj povezanosti i širenju, te postizanju cjelovitosti.

U studenome-prosincu, održat će se pet radionica na Zoomu, možete doći na sve ili na one koje vam više trebaju. Za primanje aktivacije, potrebno je biti uživo na Zoomu (neće biti repleja).

LJUBAV PREMA SEBI – 1. radionica 8. studeni 2022. u 20h na Zoomu
Aktivacija ljubavi prema sebi otvorit će i otključati dublje razine ljubavi koju možete imati prema sebi. S dubljim osjećajem ljubavi prema sebi, također ćete biti otvoreniji za primanje i davanje, za veći osjećaj sreće i ispunjenosti, za mirnije i balansiranije emocije i odnose, te za više ljubavi i za druge.

OSJEĆAJ VLASTITE VRIJEDNOSTI – 2. radionica 15. studeni 2022. u 20h na Zoomu
Ako vam je kroz život, osjećaj vaše pune vrijednosti bio zakinut, lako je moguće da je ta vibracija privukla druga negativna stanja – ljude koji vas kritiziraju, osjećaj neuspjeha ili nemogućnost da postignete svoj potencijal. Ova aktivacija pomoći će vam da postepeno razvijete potpuni osjećaj vlastite vrijedosti i transformirate svoj život i vibraciju.

OTPUŠTANJE – 3. radionica 22. studeni 2022. u 20h na Zoomu
Gdje god da se nalazili na vašem putu, uvijek ima nešto što treba otpustiti. Bit cijelog rada na sebi je da otpuštamo sve što nam ne služi, nepovoljne misli, uvjerenja, emocije i negativne energije. S ovom aktivacijom, lako ćete otpuštati sve što vam ne treba i osjetiti povećanu lakoću bivanja.

RADOST – 4. radionica 29. studeni 2022. u 20h na Zoomu
Ako nemamo radosti, naš život nema smisla. Što više zračimo radošću, to bolje i manifestiramo sve što želimo u životu. Svatko ima zakutke u životu gdje nije baš presretan i ispunjen radošću, živimo u izazovnim vremenima i s ovom aktivacijom, moći ćete prizvati osjećaj radosti kada god to poželite.

SVJESNOST – 5. radionica 6. prosinca 2022. u 20h na Zoomu
Produbite vaš proces osvještavanja onda kada vam je to potrebno, iz trenutka u trenutak. Osvijetlite one aspekte gdje niste u potpunoj jasnoći ili svjesnosti i prizovite moć svjesnosti u vaš život uz pomoć ove moćne aktivacije.

Cijena svake pojedinačne radionice je 300 kn (40 €), prijave poslati na mail: [email protected]
Radionice drži Katarina Supičić, učiteljica Kvantne rezonance, majanskih šamanskih tehnika iscjeljivanja i aktivacija, Svete geometrije, svjetlosnog jezika i dr.

Više informacija na www.multidimenzija.com

prijavi se plava