Uživo online Stargate meditacije 3-5 siječanja / januara 2023. od 19.00 do 21.00

Snimke webinara biti će dostupne odmah po završetku webinara svaki dan.

Ovo je specijalan webinar dizajniran da se ponovno uskladimo sa našim Supersvijesnim stanjem bivanja i tako visokovibrirajuće započnemo 2023. godinu.

Na webinaru ću vas pozvati da se bez ikakvog napora prepustite dubokoj meditaciji i primanju energetskih transmisija Galaktičke federacije, prosvjetljenih majstora, galaktičkih obitelji, bića anđeoskog svijeta i da tako zajedno stvorimo energiju transformacije, energiju uzdizanja i energiju jasnoće i da je usidrimo u morfičko polje čovječanstva i tako osnaženi započnemo 2023. za svoje najviše dobro i najviše dobro cjelokupnog čovječanstva.

Stargate je sveta geometrijska struktura koja nam pomaže u pristupu višoj dimenzionalnoj svijesti i omogućuje višedimenzionalna iskustva onima koji meditiraju s njom.

Unutar visoko vibracijskog energetskog polja Stargate-a, sudionici su osnaženi da stvarno osjete i povežu se s mnogim prosvijetljenim vodičima i bićima koji su pozvani da nam se pridruže.

Na kvantnoj razini, Stargate radi na aktiviranju svijesti o vašem vlastitom Kvantnom Ja, vašoj Supersvijesti, kao i vašoj multidimenzionalnoj DNK. Unutar vaše multidimenzionalne DNK čuvaju se misterije vašeg Višeg Ja. Iskustvo Stargate-a vas podsjeća tko ste, tko ste bili, koja je vašu ulogu ovom životu i u procesu podizanja svijesti na našoj planeti i otvara vrata vašoj sposobnost da izravno komunicirate s duhovnim svijetom.

Frekvencije Stargate-a, bez ikakvog napora od strane onih koji sudjeluju, mogu transformirati ograničavajuća uvjerenja i pomoći u ponovnom usklađivanju energije, u nekim slučajevima dopuštajući fizičku rebalans, u drugim slučajevima, mentalno i emocionalno olakšanje. Može stvoriti sjećanje na prošli život i ponovno aktiviranje nadnaravnih sposobnosti.

Cijena webinara iznosi EUR 44 (HRK 333, RSD 5,555). Prijaviti se možete putem emaila [email protected] ili putem WhatsUp/Viber +385955884585

“Ovo je uzbudljivo vrijeme na vašoj Zemlji. To je ono zbog čega ste došli ovdje u ovom životu. Sada možete zakoračiti u svoju istinsku moć, svoje istinske sposobnosti da budete promjena i da tu promjenu zračite u svoj svijet.”
Alkazar