Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Kvaliteta našega udaha je gotovo jednako važna kao i kvaliteta samoga zraka kojeg udišemo, te je upravo stoga veoma bitno obratiti pozornost na svoj dah. U današnje vrijeme mnogo se govori o pozitivnim utjecajima svjesnog disanja, no unatoč tome velika većina nas još uvijek ne zna kako uživati benefite koje nam pruža osviješten dah.

Svjesno disanje je nažalost predstavljeno na krivi način, te upravo stoga velikoj većini ono ostaje neshvatljivo i nedokučivo, iako se govori o sasvim jednostavno izvodljivoj praksi. Jedini problemi koje praktikant svjesnog disanja može imati jesu vlastita pasivnost i nedosljednost, dok je sama praksa u tehničkom smislu sasvim jednostavna i pogodna čak i za petogodišnju djecu.

Na online radionici ‘Udahnimo Život’ otklanjamo najčešće greške i prepreke sa kojima se praktikanti svjesnog disanja susreću, te učimo i usvajamo četiri osnovna principa od kojih se svjesno disanje sastoji.

Radionica će se održati preko ‘Google Meet’ platforme, i to u nedjelju 19.11. , u periodu od 10:00 do 12:00h

Što je Google Meet platforma ?

– Google meet je integriran u vaš Gmail račun te je iznimno jednostavan za koristiti.

– 15ak minuta prije početka dobiti ćete link koji vas vodi direktno na radionicu.

Cijena radionice;

– donacija u preporučenom iznosu od 75,00 HRK

Krajnji rok prijave je 18.11., a svoje sudjelovanje potvrđujete uplatom preporučene donacije.

Ova radionica je otvorena i za one koji nisu u mogućnosti donirati, potrebno je samo da se prijavite na vrijeme.

Za više informacija o prijavi i uplati donacije pošaljite upit na; [email protected], ili se javite na tel broj; 092 3999 108

Svako dobro Vam Želim,

Anđelko Katinić