Ne možemo kontrolirati način na koji će se ljudi ophoditi prema nama niti situacije u kojima ćemo se naći.

Ne možemo iskontrolirati sve što će nam se dogoditi, ali možemo kontrolirati svoju reakciju na situacije u kojima se nađemo.

Novi za clanke 75Sve u životu ima svoje pozitivne i negativne aspekte. Život zahtjeva pronalaženje balansa između onoga što možemo kontrolirati i onoga što ne možemo. Ovisno o tome kako reagiramo možemo u nekoj mjeri i ocijeniti stupanj svoje životne mudrosti.

Gautama Buddha je znao reći:

“Jednom sam prolazio kroz šumu i grana drveta pala je na mene. Što mislite? Trebam li kazniti tu granu jer me povrijedila i ranila me?”

Osoba kojoj je govorio, rekla je:

“Nema smisla kažnjavati granu, ona nije imala želju da te povrijedi niti je imala želju pasti na tebe. To je samo prirodna nesreća koja ti se dogodila pod stablom.”

Novi za clanke 75Buddha je rekao:

“Ako me netko uvrijedi, u pitanju je ista stvar.

Ja sam se jednostavno našao tamo dok je netko bio pun bijesa. Da ja nisam bio tamo ta bi osoba bila ljuta na nekoga drugoga.

Kada ste u skladu sa svojom prirodom postajete neprobojni, postanete toliko iskristalizirani u sebi da vas ništa ne može uznemiriti.”

HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn - Kupi ovdje

 

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaVenera je u Škorpionu: “Poljubac pauka” – Pred nama su dani ljubavnog rata!
Slijedeća objavaVisak Karnak – Visoka osjetljivost (mesing)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here