Foto: pixabay.com

Responsive text-52 horizontalSvaku osobu koja pokaže da joj je stalo, ova žena će pitati hoće li ostati s njom. Djeluje očajnički, ali prošlost ju je naučila da se riječi na kraju koriste kao oružje, da imaju veliku moć uništiti nečije srce.

Izvor: zdravaisretna.hr

Naravno da će joj svatko reći da će ostati. Ona će kimati glavom iako zna da ju duboko u njoj izjeda sumnja. Nadat će se da će ovoga puta biti drugačije. Koliko je teško voljeti ju?

Sve će riskirati i pokušati naći ljepotu ožiljaka koji su joj razorili srce. Ali svi će na kraju otići. Ostavit će ju sa šrapnelom bombe koja prerano eksplodirala.

I ona je opet na početku- slomljena, ali još uvijeka živa. Nekako će se izvući iz toga, ovaj put će joj trebati duže nego prošli.

Svaki puta izgubi dio sebe; davala je ljubav, a zauzvrat dobivala vrlo malo ili ništa.

Reći će sama sebi da je dobro. To je laž koju će ponavljati svakodnevno, jer ako u nju dovoljno snažno povjeruje, možda će na kraju i biti dobro – u najjednostavnijem smislu te riječi.

Ali nikad neće biti dobro. Uvijek će nešto nedostajati.

300×250 centar text-39

Bit će dana kad će ona nabaciti osmijeh i svoje najhrabrije lice. Bit će dana kad će njezin smijeh biti toliko zarazan da će svijet na trenutak zaboraviti koliko je slomljena. Ali čim dođe noć i njezino se tijelo opet sklupča od iscrpljenosti – pojavit će se ponovno njen stalni pratitelj – očaj.

Ti ćeš ju pokušati popraviti. Trudit ćeš se i to jako. Toliko jako da ćeš čak i vjerovati da možeš. Ali ona je slomljena s razlogom i nikad nemoj da ona bude samo to. Slomljena je, ali je i odana, dobra i predivna.

Nikad nemoj reći da” voliš tu slomljenu ženu…” Reci “volim tu djevojku…”. Jer ona nije žena kojoj treba pripisati pridjeve poput slomljena, depresivna, manična ili u zabludi- ona je samo žena. Žena koja te može voljeti kako nijedna druga ne može.

300×250 centar text-39

Reci: „Volim tu ženu…“

Volim ženu koja odbija iscjeliti jer se nema što popraviti. Možda je njezina slomljenost dio nje kao osobe.

Reci: „Volim tu ženu koja u život donosi neke tamne boje, ali svejedno sam zaljubljen u nju. Volim njezin smijeh kad skače po lokvama kiše.“

Reci…

Volim ženu koja mi nikad neće lagati jer zna koliko to boli.

Volim ženu koja živi dan po dan, veseli se svemu kao prvi put, svjesna da sutra još nije došlo.

Nitko nije rekao da će biti lako, da neće biti žrtava, nitko nije rekao da usput netko neće biti povrijeđen. Ali nisu li takve sve velike ljubavne priče? Ako boli, onda je surovo i istinito.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Voli ju. Obožavaj ju. Imaj vjere u nju. Smij se s njom. Plači s njom. Pokušaj vidjeti stvari na njezin način, a ona će na tvoj. Budi zadovoljan s njom. Ponosan na nju. Vikni to neka te cijeli svijet čuje. Gledaj ju kao da je ostvarenje prekrasnog sna.

Želi ju. Trebaj ju. Vrijedna je toga. Riskiraj. Pokaži da vjeruješ. Ispuni prazninu u njezinom srcu jer možda samo ti nedostaješ da ju učiniš cijelom. Možda će ona biti ljubav za koju si se oduvijek molio.

drvo sreće – ex unisex

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objava“Promijeni svoje misli i tvoj život će se promijeniti” – Autor: Netko vrlo pametan
Slijedeća objavaS.N. Lazarev: Štitna žlijezda najviše strada OVIM ljudima!
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here