Iako je njegova žena Natasha umrla prije osam godina, nakon nesreće na skijanju, Liam Neeson se još uvijek nada da će jednog dana ona pokucati na vrata njihovog doma. Tog dana, na poziv je otišao u bolnicu, gde je dovedena njegova žena. Doktori su mu rekli da ima veliko oštećenje mozga zbog velikog otoka koji se pojavio uslijed udarca u stijenu. Tada se suočio s teškom odlukom da li da isključi njen aparat za održavanje života. Odlučio je da se ne uradi na kratko vrijeme, kako bi dozvolio obitelji i prijateljima da se oproste od nje.

“Kažu da je najteža stvar na svijetu izgubiti nekoga koga voliš. Nekoga s kim si ostario i koga si gledao kako raste svaki dan. Nekoga tko ti je pokazao kako se voli. To je najgora stvar na svijetu, koja se može dogoditi bilo kome. Moja žena je umrla iznenada. Ona mi je donijela toliko radosti. Bila mi je sve. Tih 16 godina, koliko sam bio njezin suprug, naučio sam što je bezuvjetna ljubav. Moramo se zaustaviti i biti zahvalni za našu ljubav. Jer život je vrlo kratak. Provodite vrijeme sa svojim supružnicima. Tretirajte ih dobro. Jednog dana, kada pogledate u svoj telefon, više ih neće biti tamo. Ono što sam doista naučio, najviše od svega, je da živim i volim svaki dan kao da je posljednji. Zato što, jednog dana, to će se i dogoditi. Iskoristite šanse i živite život. Recite onima koje volite, da ih volite – svaki dan. Ne uzimajte nijedan trenutak zdravo za gotovo. Život je vrijedan življenja. “

forensicsoul.com

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaBolest i zakopane emocije: Rak je povezan sa podsvjesnom željom za smrću
Slijedeća objavaPromjena koju trebate kako bi konačno pronašli ljubav: Ovan – kad se prestane bojati ove 2 stvari!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here