Nikola Tesla: “Tri velike ljudske zablude”

0
477

Prvo mjesto

Na prvom mjestu su ljudske zablude o svemiru koje, što je najčudnije, ne potiču iz starog ili srednjeg vijeka, nego naprotiv iz modernog doba.

Responsive text-52 horizontal

To su zablude o tome da je Zemlja jedina nastanjena planeta, da su ljudi najrazvijenija rasa u svemiru, da je svemir vakuum, bez energija i materije u najvećem svojem dijelu, osim planeta, zvijezda i sitnih svemirskih čestica.

One su kao i mnoge druge, potekle upravo, zbog nadobudnih znanstvenika koji su donosili zaključke, bez ikakvih činjenica i dokaza, a koje kasnije drugi nisu mogli oboriti, jer također nisu imali nikakve činjenice i dokaze.

Drugo mjesto

Druga ljudska zabluda je o nastanku bolesti i time automatski neznanje i zabluda o načinu uklanjanja bolesti.

Ona je druga po značaju, a prva po proširenosti, zbog nemjerljivih grešaka znanosti odnosno medicine koje koštaju najveći broj ljudskih života, zdravlja, kreativnih i intelektualnih potencijala, jer im onemogućava da se razviju.

Responsive text-52 horizontal

Treće mjesto

Treća velika ljudska zabluda odnosi se na mogućnosti koje čovjeku pružaju energije, jer ne poznajući ostale energije, čovjek je samo zagrebao mogućnosti korištenja pomoću energija kroz električnu, toplinsku, energiju sunca i vjetra, dok je ostalo netaknuto, potpuno nepoznato.

I što je najgore, o tome se ni ne razmišlja kao ni o korištenju mnogobrojnih energija koje su u stanju pomoći čovjeku u gotovo svim sferama ljudskih interesa koje bi mogle preporoditi Zemlju i cijelu ljudsku civilizaciju!

fontanasvjetlosti.com

Responsive text-52 horizontal
PODIJELI
Prethodna objavaMislite da niste dovoljno dobri? Možda vam ova mudra priča promijeni mišljenje…
Slijedeća objavaMoćna vježba s ogledalom prije spavanja
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here