Responsive text-52 horizontal
Pokušajte ne osuđivati Boga!

Znajte da su oluje, orkani, kriminal i siromaštvo jednako dijelovi Božanskog plana, baš kao i sunčani dani, mirno more, suosjećanje i prosperitet! Vaša žudnja da popravite uvjete života je također dio plana. Stoga, usmjerite svoju pažnju na to, radije nego na osuđivanje zašto su neke nepogode loše ili pogrešne, što je samo vaš ego koji se upliće svojim “sveznajnim” što bi, a što ne bi trebalo biti! Sve je u Božanskom uređenju, uključujući vaše pravo da popravite ono što možete, umjesto da osuđujete.

To se odnosi i na naše odnose. Budite svjesni činjenice da je svatko tko dođe u vaš život, bez obzira na sposobnost, vrijedan. Mučitelji su jednako božanski kao što su to oni koji vas ohrabruju i pomažu. One koje osuđujemo kao nesretne ili zle, nas mogu naučiti najvećim lekcijama! Mučitelji nam se mogu činiti tiranima, ali možda su božanski majstori prerušeni kao tirani, da nas nauče nešto što trebamo znati.

Wayne Dyer

300×250 centar text-39

300×250 centar text-39

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaTapkanjem protiv pušenja
Slijedeća objavaSamo jedna stvar može doista zadovoljiti srce
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here