Foto: pixabay.com

“Dok budete napredovali kroz propitivanje pravila i sistema unutar sebe, imajte na umu slijedeće: neki ljudi će vam govoriti da niste u pravu, da griješite, da ste izdali obitelj, vjeru, zemlju ili tradiciju, čak i da ste sebični. Ali, evo što trebate znati – kažu da je srce najsebičniji organ jer svu dobru krv zadržava za sebe. Onu s najviše kisika primi u sebe, a sve ostalo pošalje u druge organe. Možda se doista na neki način može reći da je srce sebično!

300×250 centar text-39

Ali, da ono to ne radi umrlo bi! A kad ono umre, svi ostali organi odlaze s njim, jetra, bubrezi, mozak… Srce je primorano biti sebično. Zato, nemojte vjerovati i popuštati pričama da ste sebični i da je pogrešno ako pratite svoje srce!”

Vishen Lakhiani – “The code of the extraordinary mind”

CITROFIT

CITROFIT KAPI

Ekstrakt sjemenke grejpa - prirodni anibiotik

Eliminacija širokog spektra bakterija, virusa, parazita i gljivica.

Doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, ne gubi djelotvornost ako se koristi duže vremena, a bakterije i virusi ne mogu razviti imunitet na njega. Nema štetnih posljedica, neće prouzrokovati štetu za crijevnu i želučanu floru. Bez alkohola (pogodno za djecu!).

Cijena: 70 - 210 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaBijesni Zodijak: Djevica se ne osvećuje – ona ponižava, Jarac osvetu servira hladnu!
Slijedeća objavaMuž i žena tvrde da jedu samo 3 puta tjedno: Ne osjećamo glad!
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here