Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Što otkriva horoskopsko lice?

Saznajte u ovom zabavnom horoskopu kakve su značajke lica raznih znakova – kako biste ih bolje razumjeli.

OVAN

Veseo izraz njegova lica ne mora ništa značiti, kao ni to što je mladolik i u zrelijim godinama.

Ukoliko je muškarac, tada vas od njegova prodornog pogleda pomalo podilazi jeza, jer djeluje nekako opasno. S druge strane, izgleda kao netko za koga niste baš sigurni što mu se to mota po glavi.

Žena Ovan imponira svojim polemičkim stavom koji naprosto čitate na njezinu licu.

BIK

Tako je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov vas prodoran pogled može oboriti s nogu. Izraz njegova lica kao da vam govori da ste uz njega zaštićeni i zato vas ne treba zavarati ležerna boemština koja izbija iz njegova vragolastog ili zanosnog pogleda.

Jer, kad Bik progovori, više od njegovih očiju govori boja njegova glasa, tako ugodna i tako umirujuća, da se uz njega osjećate ušuškani i sigurni kao malo dijete.

BLIZANCI

I kad djeluje mladenački, Blizanci su itekako proračunati i racionalni. Ako pokušava djelovati kao zla vještica iz priča i filmova, ipak se iza takvog imidža krije osjetljiva djevojčica koja ne želi odrasti.

Priča puno, ali najmanje o sebi. Ukoliko djeluje kao fatalna žena, to je smišljena maska kojom pokušava zaštititi svoju pravu prirodu osobe pomalo nespremne za veće emotivne izazove.

RAK

Njegov dječački izgled, čak i kad ima doista lice djeteta, ili mu se kosa već prorijedila, ne smiju vas zavarati. Ugodan i stidljiv Rak osvaja upravo tajanstvenošću i zaštitničkim stavom kojim će vas razoružati već na prvi pogled.

Jer, on plijeni, iako može biti mamin sin, a Račica tako ljubazna, lijepa, nježna i puna razumijevanja, s obrazima kao pun Mjesec, izaziva upravo ono što želi – vašu želju da je zaštitite, a poslije će ona lako s vama 🙂

300×250 centar text-39

LAV

Izraz njezina lica odaje rođenu zvijezdu, jer ona je atraktivna, vesela i teško da će ostati neprimijećena, a ukoliko je ne primijete – i dalje će glumiti. Sva je dotjerana, a iz kuće ne izlazi nenašminkana ili bez frizure, a i zašto bi?

Vragolast pogled njezinih okruglih očiju razoružava vas na prvi pogled, dok gospodin Lav zaista ima nečeg plemenitog u izrazu lica koji kao da govori koliko je dominantan, ponosan i dostojanstven.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

Responsive text-61
Podudarni sadržaj

1
2
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 15.05.2017.
Slijedeća objavaDobit ćemo onoliko koliko dajemo
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here