Naučite sve o Bachovim cvjetnim esencijama
Izvuci najbolje iz sebe, pomozite drugima …
Centar “Essentia” već dvanaest godina redovito održava edukaciju za Bachove praktičare u suradnji s Bachovim Centrom iz Engleske.

Prvi stupanj – Level 1 od 11. do 12. 6. 2022.
Učiteljica i mentor: Marina Devald

Level 1 možete završiti na dva načina:
– učenje na daljinu / DLP program
– vikend edukacija s učiteljem i s dugim polaznicima

Level 1 daje čvrste temelje svima koji žele učiti o cvjetnim esencijama dr. Bacha. Level 1 primarno je osmišljen za polaznike koji žele razumjeti osnove kako bi sami koristili esencije ili ih davali obitelji i prijateljima.

Level 1 sadrži sljedeće teme:
– povijest / biografiju i filozofiju dr. Edwarda Bacha
– kako se rade cvjetne esencije
– sve o esenciji i kremi za „prvu pomoć“
– detaljne informacije o svakoj pojedinačnoj cvjetnoj esenciji, njihovu indikaciju kroz proučavanje slučajeva, primjera i praktične vježbe
– na koji način vam esencije mogu pomoći da lakše prođete kroz „krize“ u svakodnevnom životu
– na koji način djeluju i kako se uzimaju Bachove kapi

Drugi stupanj – Level 2 od 25. do 27. 11. 2022.
Učiteljica: Angela Davies

Učiti ćemo koje esencije će pomoći našoj osobnosti, a koje esencije su za prolazna raspoloženja.
Proučavanje, radovi i filozofija dr. Bacha …

Treći stupanj 3 / Level 3 od 14. do 18. 9. 2022.
Učiteljica: Angela Davies

Postanite Bachov praktičar – naučite voditi savjetovanje, kako slušati i postaviti pitanja klijentima …
Detaljne informacije o edukaciji pročitajte na: https://bachovekapi.hr/edukacija/
Ovo je idealna prilika da uživo završite edukaciju s učiteljicom iz Engleske koja i predaje u kućici od dr. Bacha, a ima više od 25 godina iskustva u radu i edukaciji s Bachovim kapima.

Edukacije se odvijaju u mirnoj i opuštenoj atmosferi Centra „Essentia“ u Fužinama s pogledom na jezero. Odlučili smo i mi slijediti filozofiju dr. Bacha koji se povukao iz Londona u prirodu u kućicu Mount Vernon kako bi mogao tražiti ljekovito cvijeće. Tako smo i mi počeli oko našeg Centra saditi Bachovo cvijeće. Na samom ulazu će vas dočekati gospođa Willow, a tu vas još čekaju da vas pozdrave Wild Rose, Holly, Cerato i Gorse (koji se iz sjemenke razvio u veliki grm i prilagodio se Fužinarkoj klimi). Oko jezera se nalazi puno drveća i biljka koje se koristi za izradu Bachovih kapi pa ih možete vidjeti i osjetiti njihovu energiju.

O meni:
bahove kapi 2020 2Jako sam sretna što sam na svom životnom putu srela Bachove kapljice koje su mi pomogle i pružile mi priliku da zbog drugih i sebe dovedem ovu prekrasnu metodu u Hrvatsku… i tako to putovanje kroz esencije i učenje još uvijek traje… Moja misija je da s drugim učiteljima iz Bachovog Centra širim i čuvam metodu kao što je i bila želja dr. Bacha.
Kada težina života počne gasiti svijetlo u našim srcima, cvjetne esencije će nam pomoći da ponovno upalimo svjetlo u srcu i osvijetlimo i sebi i drugima dragocjenost našeg putovanja.
Marina Devald

crab apple