Ako ste odabrali kartu, čitajte dalje i pogledajte što to govori o vašem ljubavnom životu.

Uvijek govori dobro o drugima…
Ako ste odabrali …

Karta # 1

Karta koju ste izabrali je … Tarot karta Kraljica štapova!

Vaš odnos će se razvijati ako nastavite pokazivati ​​svoj interes prema vašem partneru!

Kraljica sjedi na prijestolju, u jednoj ruci drži štap, a cvijet suncokreta u drugoj. Ključne riječi ove karte su “sreća”, “strast” i “interes”.

Značenje karte

Ako ste u ljubavnoj vezi, trebate pokazati vašem partneru koliko vam je stalo. To je kao da uzgajate cvijet suncokreta iz sjemena. Ako više pažnje poklonite svom partneru, možete očekivati ​​pravu, duboku vezu.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Pokušajte provesti više vremena zajedno, inicirajte duboke razgovore. Također, učinite nešto novo, otputujte na novo mjesto gdje ćete uživati u međusobnom društvu.

Cvijet suncokreta predstavlja “mogućnost susreta osobe iz snova”. Ako niste u vezi, budite hrabri i otvorite svoje srce za ljubav. Možda ćete započeti romantičnu vezu s osobom iz snova. Pazite da ta osoba ne bude posesivna.

Karta # 2

Karta koju ste izabrali je … Tarot karta Kola!

Strastvena ljubav poput plamena!

Mladi kralj vozi se na kolima. Ovaj kralj poduzima akciju s jasnom svrhom. Broj 7 na ovoj karti označava “sudbinu”.

Značenje karte

Ova karta predstavlja “akciju” i “stjecanje”. Možete očekivati ​​strastvenu ljubav.

Ako ste u vezi, ova karta govori da je vaš partner potpuno zaokupljen vama. Vas dvoje se duboko volite. Međutim, pazite da se ne izgubite u ljubavi.

75Ako ste samac, doživjet ćete sudbinski susret. Sviđa vam se netko, ali teško vam je izraziti svoje istinske osjećaje? Nemojte se bojati! Trebate izražavati svoju ljubav koliko god možete osobi do koje vam je stalo!

Karta# 3

Karta koju ste izabrali je … Kralj mačeva!

Vi ćete preuzeti vodstvo u vezi!

Zamišljen čovjek sjedi na prijestolju. Zlatna kruna na glavi i štit u desnoj ruci pokazuju da je car. Ova karta pokazuje strpljivu, snažnu osobu.

Uvijek govori dobro o drugima…
Značenje karte

Ova karta predstavlja autoritet, moć i strpljenje. Ako ste u vezi s nekim, preuzimate vodstvo. Sve će ići kako očekujete. Ali, trebali biste biti oprezni. Kao što znate, komunikacija i dobra ravnoteža važni su u vezi.

Ako ste sami i sviđa vam se netko, uskoro ćete osvojiti srce te osobe!

Ako mislite da je to prava osoba za vas, učinite sve što možete kako biste osvojili njeno srce. S druge strane, ako ste odlučili odustati, mogli biste sve lako zaboraviti. Sve ovisi samo o vašoj odluci!

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

77 OSHO ZEN TAROT

OSHO ZEN TAROT

Transcendentalna igra Zena (79 karata i priručnik)

Komplet za čitanje sadrži 79 karata i priručnik za slaganje karata i interpretaciju.

Kada nam se život čini pun neizvjesnosti i nesigurnosti, mi počinjemo tražiti izvor inspiracije: Što će se dogoditi u budućnosti? Što je sa mojim zdravljem, sa mojom djecom? Što će se dogoditi ako se odlučim za ovo, a ne za ono? Na taj se način koristio tradicionalni tarot, kako bi zadovoljio želju za poznavanjem prošlosti i budućnosti.

Osho Zen Tarot se usredotočuje na razumijevanje sadašnjeg trenutka. To je sustav koji se bazira na mudrosti Zena, mudrosti koja govori da događaji u vanjskom svijetu jednostavno odražavaju naše misli i osjećaje, iako mi sami ne znamo koji su to osjećaji i misli. Stoga nam pomaže da odvratimo svoju pozornost od vanjskih događaja kako bismo pronašli novu jasnoću u razumijevanju našeg unutarnjeg srca.

2 KOMENTARA

  1. Zelim JAVNO DA SE ZAHVALIM IVANI KOJA MI SPASILA BRAK BILA SAM NA IVICI KONCA BRAK DECA POSAO MA HAOS…JA SE PROPILA ODJEDNOM MI ZIVOT PAO U VODU…DOK KUMA MOJA NIJE PRIMETILA STA SE SAMNOM DOGADJA…POZVALA JE GOSPODJU DAMU I KRALJICU KOJA ME DIGLA IZ MRTVIH…SADA SAM SRECNA I ZADOVOLJNA I VEOMAAA SRECNA..OSTAVICU NJEN BROJ AKOM NEKOME TREBA…+385923700580 VIBER WCP.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.