Željni ste odmora od svega, od ograničenja, upozorenja, od posla i od briga, tražite malo mira za sebe, želite konačno malo prodisati, opustiti se i napraviti nešto novo i korisno za sebe?

Imate li potrebu „pobjeći na par dana“?

Hotel Korinjak na otoku Ižu već dugi niz godina organizira prekrasne radionice pod skupnim nazivom: Odmor za dušu. Predivan naziv programa koji svi dosadašnji gosti mogu i potvrditi.

I ove godine Životna sanjaonica dio je tog programa sa radionicom NLP FIRST STEP – Kako pomoći sebi.

Pridružite nam se na radionici te kroz šestodnevni seminar steknite znanja o NLP alatima korisnim za vaš osobni rast i razvoj. Svakodnevnom primjenom ovih alata moći ćete komunicirati lako, s razumijevanjem i prihvaćanjem te ćete moći lakše donositi odluke, kreirati ciljeve i kretati se putem uspjeha. Povežite se s drugima, prepoznajte svoj prostor i svijet oko njega. Naučite opušteno koračati kroz život.

Uz to odmorit ćete se i zabavit u dobrom društvu, uživati u šetnjama predivnom prirodom i u zdravoj prehrani (uključenoj u polupansion), opustit ćete se uz svakodnevne meditacije i gong kupke, masaže, možda se odlučite za vožnju čamcem po okolnim uvalama uz pratnju dupina, pozdravit ćete Sunce na izlasku, upoznati nove ljude i ponajviše… upoznati sebe.

Može li bolje?

Uvijek može. Sve polaznike radionice Životna sanjaonica daruje jednom večernjom grupnom meditacijom za opuštanje i čišćenje čakri.


Ja sam Irina Kacian, certificirani sam NLP trener, NL Coach, Wingwave coach i Theta Healing praktičar te praktičar mnogih drugih tehnika za duhovnost i osobni rast. Svoj život posvetila sam obrazovanju te posebno uživam u pomaganju drugima kroz radionice, edukacije i individualne tretmane kojima pristupam otvorenog srca i uma i u tome nalazim svoju svrhu.

Pridružite mi se na vašem zasluženom Odmoru za dušu, na otoku Ižu!
Sve informacije o boravku možete pronaći na: http://korinjak.com/

Cijena radionice: 100€ po polazniku.

Prijave na edukaciju i rezervacija smještaja: [email protected]
Za sve dodatne informacije, molim kontaktirajte me na: [email protected]

Veselim se druženju s vama!
Svako dobro, Irina.

Facebook Event