Ida Kornelija Gross

Pilates poznajemo već dugo vremena. Moda dolazi i odlazi, postaje više ili manje popularan oblik tjelovježbe, pa kad mislimo da smo već sve isprobali, činjenica jest – kvaliteta pilatesa ostaje i rado ga vježbate i dalje!

Treninzi u maloj grupi od 8 polaznika 

PROMOCIJA U VELJAČI 2022.: za svaki trening koji platite (50 kn), drugi sat VAM POKLANJAMO i dobivate besplatno!

Opis Power Pilates treninga: Sadržano u samom nazivu …. govori nam da su vježbe u duhu šest osnovnih (ključnih) principa pilatesadah (povezivanje disanja s pokretom), koncentracija (povezivanje uma i tijela), centar (pronalaženje i akumuliranje snage iz čvrstog centra u tijelu) ,kontrola (svjesno i odgovorno praćenje pokreta), preciznost ( točno i pravilno izvesti pokrete) i fluentnost (lakoća i povezanost pokreta).Power upućuje na snagu koju ćemo ostvariti promjenama dinamike pokreta (brzo, sporo, ali i stanke i statični pokret).

Želite se pokrenuti se iz moda “uspavanosti” 2020. i 2021. godine, smanjiti kilažu, malo se i oznojiti? Iskoristite ovu ponudu!

ida5Iako ćete se voditi ovim naizgled strogim principima, vježbe će biti u skladu s individualnim potrebama i mogućnostima svakog pojedinog tijela. Stoga neće biti uvijek iste, rijetko će se ponavljati u istom obliku, uživati ćete u njima, zaplesati, vratiti se u djetinjstvo i prisjetiti se pokreta koje ste već davno naučili, koji čuče u vama i jedva čekaju da opet izađu van.
Uz već poznate rekvizite (bućice, trake, lopte …) koristiti ćete i pod i zid kao podršku i oslonac.
Voditeljica:Ida Kornelija Gross

Centar za Kulturu i umjetnost, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet
U osnovnoj školi počela pohađati satove ritmičke gimnastike koje nastavlja u gimnastičkom klubu Partizan. Satove  plesa započinje u Studiju Edite Cebalo gdje uči osnove baleta i jazz dancea. Nastavlja u Studiju Mare Sesardić gdje pohađa različite tehnike suvremenog plesa (moderni, metox, graham, barre a tere, afro…). Pohađa školu prof. Kiline Kremone čiji se rad temeljio na Canninghamu i Limonu, a u okviru kojeg se radilo sa raznim pedagozima iz inozemstva . Nastavlja u plesnom studiju Zagrebačkog plesnog ansambla i Liberdance Rajka Pavlića.
Psihoterapija pokretom i plesom, Body Mind Centering, Tai Chi Chuan , IMRC (integrirani program s osobama s posebnim potrebama); Medical yoga, Prenatal yoga,; Yoga za svaki dan ;Yoga za plesače baleta i suvremenog plesa; Osnove pilatesa, Pilates – prevencija ozljeda i funkcionalni trening ;“Fascial Network” u pilates treningu, istezanju i fizioterapiji ; Pilates u uredu.

Zadnjih desetak godina bavi se vođenjem sustava vlastito osmišljenih vježbi koje su proizašle iz svog dosadašnjeg iskustva (gimnastike, yoge, pilatesa, individualnih treninga, kazališne i plesne umjetnosti).
Poslijepodnevni termini:2 x tjedno,ponedjeljak i četvrtak 17:45-18:45
Početak: veljača 2022., po okupljanju grupe

Mjesto: Apolon centar Zagreb, Ul. Antuna Bauera 21 /4
PRIHVATITE OVU PRILIKU BESPLATNIH TRENINGA U VELJAČI! PROMOCIJA POWER PILATESA: za svaki trening koji platite (50 kn), drugi sat dobivate besplatno!
Dođite isprobati sat i iskusite dobrobiti tog treninga za vaše psihofizičko zdravlje!
Zbog male grupe do 8 polaznika, obavezna je ranija najava i predbilježba!
Sve info i predbilježbe na [email protected] ili SMS/Whatsapp 095 816 8818

DA, ŽELIM SE PREDBILJEŽITI !

https://apoloncentar.wordpress.com/2022/01/28/power-pilates-promocija-novog-programa-u-veljaci-2022-svaki-drugi-trening-besplatan/