Park Stara Trešnjevka, 03. – 06.05.

I treću godinu zaredom, Udruga Amazonas te poziva da se s nama igraš, učiš i razvijaš. Od 03. do 06. svibnja pripremili smo besplatne treninge i edukativne radionice koje će se održati u Parku Stara Trešnjevka.

PNT raspored 23

Ako voliš isprobavati nove sportove, vještine i pokrete – okušaj se u capoeiri! Ona je izrazito dinamična vještina te osim što razvija cijelo tijelo, podiže razinu energije i raspoloženje. Stoga, pokreni se kroz treninge capoeire za vrtićance, osnovnoškolce i/ili odrasle.

Ako, pak, želiš provesti kvalitetno vrijeme s djetetom, a pritom se zabaviti i razgibati – prijavi se na radionicu capoeire za djecu i roditelje!

Za one koji vole jutarnju tjelovježbu idealan je izbor naš program Mobility. Radi se o treningu koji razvija snagu, ravnotežu i fleksibilnost kroz prirodni pokret.

Ako voliš bubnjeve i sviđaju ti se ritmovi karnevala u Rio de Janeiru, budi dio samba baterije na jedno popodne! Pridruži nam se na besplatnoj radionici brazilskih perkusija. Sviramo različite ritmove bazirane na samba i samba reggae stilu. Predznanje nije potrebno.

Još nisi pronašao/la nešto za sebe? Zato su tu različite edukativne radionice! Proljeće na Trešnjevci ti nudi mogućnost da se informiraš o plaćenom volontiranju i edukacijama za mlade u EU, da vježbaš strane jezike te naučiš nešto novo o različitim kulturama.

PNT promo2

Za one koji/e žele testirati svoje znanje talijanskog i/ili španjolskog jezika pripremili smo dvije pričaonice s izvornim govornicima. Ako pak želiš vježbati engleski jezik – za to imaš priliku na pričaonici o različitim kulturama.

Ove godine imamo i dvije radionice za djecu od 6 do 12 godina. Ljubiteljice knjiga, naše volonterke Nadia iz Italije i Marija iz Makedonije pripremile su radionicu izrade personaliziranog bookmarka. Materijali su osigurani.

PNT promo3

Ako je vaše dijete više od pokreta, neka nam se pridruži na izviđačkim igrama koje vodi naš volonter iz Španjolske, Angel. Odjeni se ugodno, pripremi se za zabavu, možda i nova prijateljstva te dođi u Park Stara Trešnjevka početkom svibnja!

Sudjelovanje na radionicama i treninzima je besplatno. Kako bi bio/la informiran/a o izmjenama u slučaju lošeg vremena, prijavi se za sudjelovanje putem prijavnice.

PRIJAVI SE NA:
https://forms.gle/DE9NCEYgWMASPW359

Više informacija o događanju i raspored radionica pogledajte na našem webu.

Događanje je dio kampanje “Pokreni se” usmjerene na osobni razvoj i učenje kroz pokret i tjelesnu aktivnost.

——————————————————————————————————————–

Udrugu Amazonas možete pratiti na:

Facebook

Web

Instagram

Info: [email protected] ; 098 914 2825