Iako ste sa svojim najboljim četvoronožnim prijateljem razvili „ jezik“, uvijek ste zamišljali situacije kada vam on na glas govori da vas voli 🙂 ?

Ne brinite, niste u ovome posebni, jer svi vlasnici i ljubitelji životinja bar jednom u životu požele da se doooobro ispričaju sa svojim psom!

Znanstvenici su ispitivali ponašanje pasa i došli do zaključaka: ako i vaš pas pokazuje neki od ovih 10 znakova on ustvari GOVORI DA VAS VOLI!

1. On vas uživa liznuti!

Psi odmah osjete, da li ih netko voli. Ukoliko ih vi volite, oni će vam ljubavlju i uzvratiti. Na OVAJ način 🙂

2. Kada lagano odlazite, on stoji i promatra vas!

Ukoliko vaš pas pokazuje nervozu svaki put kada negdje krećete iz kuće, on time pokazuje strah da vas ne izgubi. Međutim, ukoliko mirno stoji i promatra dok se spremate da izađete iz doma, on shvaća da ćete se vratiti. Povjerenje na najvišem nivou!

3. Pas se uvija uz nogavicu!

Ukoliko se zbog nečega osjećate uplašeno, pas će vam staviti do znanja tako što će se uviti uz vašu nogavicu. Ponovo povjerenje na najvišem nivou, a sigurnost koju mu ulijevate može biti znak da vas previše voli!

4. Jednostavno se „izbezumi“ kada dođete kući!

Očekuje vas, mašući repom sa svojom omiljenom igračkom u ustima? Vaš ljubimac želi vam poručiti samo jedno – NEDOSTAJAO SI I MNOGO TE VOLIM!

5. Mazi se nakon jela!

Svojim raspoloženjem nakon obroka, pas će vam dati do znanja da li mu se to sviđa. Ukoliko je raspoložen za maženje i igru, to znači da mu se obrok jako svidio.

6. Gleda vas PRAVO U OČI!

Ukoliko vas pas gleda pravo u oči, znanstevnici kažu, u tom trenutku luči hormon oksitocin. Isti hormon luče majke prilikom prisnog odnosa sa svojim bebama.



7. Zijevate u isto vrijeme!

Studija je pokazala da i psi zijevaju kada su umorni i spava im se. Također, oni ponekad žele oponašati dragu osobu i ponašati se kao i ona.

8. Spava u vašem krevetu!

Nema većeg znaka ljubavi i vjernosti!

Zora

ATMA SAVJETNIKZORA


DIPL. PSIHOLOGINJA, KARMIČKA DIJAGNOSTIKA, BIOTERAPIJA, RAD S DJECOM, TERAPIJA PAROVA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 04
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

9. Donosi vam omiljenu igračku!

Ovo ne mora nužno biti poziv na igru, već znak da vam ukazuje veliko povjerenje. Time što vam daje svoju omiljenu igračku, želi vam poručiti da ste mu NAJBOLJI PRIJATELJ kome vjeruje.

10. Podizanje obrva i namigivanje!

Promatrajte svog psa. Nikada neće podići obrve na neku nepoznatu osobu, već samo na onu koja mu je vrlo draga i koju voli. To ste vi!

petface.net

ORGONSKI SET ZA OSOBNU ZAŠTITU

ORGONSKI SET

Za osobnu zaštitu

Iscrpljen si zbog stresa na poslu, bolesti ili lošeg spavanja? Muče te podzemne vode i mobilni repetitori?
Živiš li blizu baznih stanica, često koristiš mobitel, a okružen si i s drugim elektroničkim uređajima, svakako pročitaj više o orgonskim proizvodima koji učinkovito pomažu u obnavljanju i zaštiti tvoje energije.

Cijena: 245,05 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaPrava vrijednost novca – Za sve koji su zbog novca ostavili cijeli svoj život
Slijedeća objavaNovo istraživanje: Domaće zadaće su štetne za djecu i trebale bi biti zabranjene do srednje škole!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here