Foto. unsplash.com

Ne možeš planirati ljubavi kao što možeš planirati svoj sljedeći potez u karijeri, ili sljedeći odmor.

Ne možeš planirati kada ćeš se zaljubiti ili kada će ti srce biti slomljeno.

Ljubav nije nešto što možeš predvidjeti. Možda je ljubav upravo tu ispred tebe ili gledaš u krivom smjeru. Možda misliš da si je pronašla, ali za pet godina ipak shvatiš da nisi.

Ne možeš odlučiti kada ćeš se zaljubiti.

Ne možeš odrediti datum na kalendaru kada ćeš se zaljubiti ili da već sada znaš kako ćeš se za 10 godina skrasiti.

Prava istina je da se ne zna kada će ti ljubav prići. Ne znaš što ti budućnost nosi, to je tako i zauvijek će i biti tako. To nitko ne može znati.

I baš kao što se ne može isplanirati dan kada ćeš se zaljubiti, tako i ne možeš planirati dan kada ćeš se odljubiti. Ne možeš planirati kada će ti prva ljubav srce slomiti i ne možeš označiti u kalendaru dan kada ćeš ga preboljeti.

Ljubav se ne može prisiliti.

Ljubav je tvrdoglava mala stvar, i ne može se kontrolirati. Ikad ni nikad. Bez obzira koliko ti pokušavala kontrolirati svoj život oko ljubavi, sve će te više iznenaditi.

Iznenadi se ljubavlju umjesto da se bojiš. Otpusti neka dođe prema tebi umjesto da je proganjaš.

Ne možeš kontrolirati ljubavlju, a često ne možeš kontrolirati ni sebe kada si u ljubavi. Ne možeš predvidjeti budućnost. I prestani se plašiti nepoznatog. Dozvoli budućnosti i vremenu neka rade svoje. Prepusti kretnji vremena da teče umjesto da loviš korak s tim.

Dozvoli sebi da povjeruješ u ljubav. Dozvoli si ljubav kada dođe vrijeme. Dozvoli sebi da izađeš iz nesretne ljubavi.

Neka ljubav učini svoje. Ljubav ima vlastiti um. I ona kada odluči da je vrijeme, doći će i podarit će ti ono što želiš.

zdravaisretna.hr

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

Prethodna objava22 stvari koje “čudni” ljudi rade drugačije
Slijedeća objava“Uvijek vidim iste brojeve…” – 11 znakova da ste anđeo u procesu obuke
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here