Foto: pexels.com

Responsive text-52 horizontal
Nevjerojatna je sloboda kada ne moraš drugome opravdavati svoje postupke, objašnjavati svoje želje, pravdati svoje odluke, već samo kažeš – to sam ja.

Nevjerojatna je sloboda kada ne moraš objašnjavati drugima zašto tvoji stavovi nisu kao njihovi i zašto ne razmišljaš kao oni. No ponekad do takve slobode moraju proći mnoge godine života, mora proći toliko vremena da se pitaš kako si u tom vremenu uopće živio.

Nevjerojatna je sloboda kada se ne moraš s drugima uspoređivati već samo kažeš: imam svoju priču i živim je, kada se ne moraš opravdavati s kakvim ljudima provodiš vrijeme, već im jednostavno kažeš to je moj izbor.

300×250 centar text-39

Nevjerojatna je sloboda kada postaneš iskren sa sobom u svakom području svoga života shvaćajući da ne moraš i sebe lagati što ti je bitno a što ne bitno, i postaneš iskren u vezi onoga što želiš postići.

Nevjerojatna je sloboda kada prerasteš potrebu da misliš kao drugi, da govoriš kao drugi i da se ponašaš kao drugi, i kada to iskusiš shvatiš koliko si pogrešaka u životu učinio, ne zato što si nešto krivo napravio, nego zato što si slušao druge što i kako treba napraviti.

Nevjerojatna je sloboda kada postaneš svjestan sadašnjosti shvaćajući svaki trenutak kao dar, a sve ono što u njemu možeš napraviti kao jedno čudo.

300×250 centar text-39

Nevjerojatna je sloboda kada ponovno zaigraš na kartu svojih snova i shvatiš da možeš ići za njima iako još nisi potpuno spreman, jer svi ljudi koji su ih ostvarili imali su iste ili čak lošije startne pozicije kao i ti.

Nevjerojatna je sloboda kada počneš svoj život uspoređivati sa prijašnjom verzijom sebe shvaćajući koje se promjene sada događaju i koliko uživaš u njima.

Nevjerojatna je to sloboda i želim je sebi i vama!

Mario Žuvela, savjetnikuspjeha.com

ATMA SAVJETNICI

Željko

ŽELJKO


ALTERNATIVE TEHNIKE LIJEČENJA, OBITELJSKO SAVJETOVANJE, JOGA, VEZA EMOCIJE-ZDRAVLJE, DUHOVNOST

Broj telefona: 060/600-303  KOD 03
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Zora

ATMA SAVJETNIKZORA


DIPL. PSIHOLOGINJA, KARMIČKA DIJAGNOSTIKA, BIOTERAPIJA, RAD S DJECOM, TERAPIJA PAROVA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 04
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaHoroskop za kolovoz: Vrijeme iskušenja za Bika, Rak u ekstazi, Škorpion u tajnoj vezi!
Slijedeća objavaZnakovi prošlih života na tijelu: Što znače vaši urođeni biljezi i madeži?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here