Designed by Freepik

Postoje tri vječna univerzalna zakona koja treba jasno razumjeti kako bi ih mogli promišljeno, djelotvorno i zadovoljavajuće primjenjivati u svom fizičkom izrazu života.

Zakon privlačenja je prvi od zakona – ako ga ne razumijete i niste u stanju da ga djelotvorno primjenjujete, tada se drugi zakon – vještina promišljenog stvaranja, i treći – umijeće dopuštanja, ne mogu primjenjivati.

Novi za clanke 75Ako hoćete razumjeti i primjenjivati drugi, prvo morate razumjeti i djelotvorno primjenjivati prvi zakon.

A morate biti sposobni da razumijete i primjenjujete drugi zakon, ako hoćete biti sposobni razumjeti i primjenjivati treći.

Prvi zakon, zakon privlačenja, glasi:

Slično privlači slično

Iako ovo možda zvuči kao prilično jednostavna tvrdnja, ona definira najmoćniji zakon u svemiru – zakon koji utječe na sve, u svakom trenutku. Ne postoji ništa što nije pod utjecajem ovog moćnog zakona.

Drugi zakon, vještina promišljenog stvaranja, glasi:

Novi za clanke 75Ono o čemu razmišljam i u što vjerujem ili očekujem – to jest

Ukratko, dobivate ono o čemu razmišljate, željeli vi to ili ne. Promišljena primjena razmišljanja zapravo je ono o čemu je riječ u vještini promišljenog stvaranja, jer ako ne razumijete ove zakone i ne primjenjujete ih promišljeno, sasvim je moguće da stvarate po automatizmu.

Treći zakon, umijeće dopuštanja glasi:

Ja sam ono što jesam i spreman sam dopustiti drugima da budu ono što jesu

Kad ste spremni dopustiti drugima da budu onakvi kakvi su, čak i onda kad oni vama ne dopuštaju to isto, tada može da se kaže da ste onaj koji dopušta, ali nije vjerojatno da ćete dosegnuti tu fazu sve dok prvo ne shvatite kako dobivate ono što dobivate.

Tek kad shvatite da drugi ne mogu biti dio vašeg iskustva ukoliko ih putem svog razmišljanja ne pozovete u njega (ili putem pažnje koju im poklanjate), kao i da okolnosti ne mogu biti dio vašeg iskustva ukoliko ih putem svog razmišljanja ne pozovete u njega (ili putem opažanja tih okolnosti), tek tada bit ćete onaj koji dopušta, onakav kakav ste i željeli biti onda kad ste došli u ovaj izraz života.

Novi za clanke 75Razumijevanje ova tri moćna univerzalna zakona i njihova promišljena primjena, dovest će vas do radosne slobode koja je rezultat činjenice da ste u stanju da stvarate vlastito životno iskustvo, baš onakvo kakvo želite.

Čim shvatite da vi sami pozivate u svoje iskustvo sve ljude, okolnosti i događaje, i to putem svog razmišljanja, počet ćete živjeti život kakav ste i namjeravali živjeti kad ste došli u ovo fizičko tijelo.

I tako, razumijevanje moćnog Zakona privlačenja, udruženo s namjerom da promišljeno stvarate svoje životno iskustvo, dovest će na kraju do neusporedive slobode, one koja može poteći samo iz potpunog razumijevanja i primjene umijeća dopuštanja.

Iz knjige Zakon Privlačenja, Jerry and Esther Hicks

zakonprivlacnosti.com

KALINJI

KALINJI - ULJE CRNOG KUMINA (KIMA)

Čudotvorni lijek za sve ljudske bolesti

Spada među najljekovitije biljke svijeta!

Osnažuje imunitet, prevencija svih vrsta raka, otklanja umor, depresiju i pospanost, odgađa nastanak menopauze, štiti organizam od virusa i bakterija

Količina: 100 ml

Hladno prešano, pogodno i za djecu

Cijena: 108 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaOvih 5 osobnih stvari nikada ne otkrivajte drugima: Posebno zadnju!
Slijedeća objavaZašto neki ljudi nose crveni vuneni konac oko ruke?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here