Suradnja

Atma je neovisan izdavački medij, iza nas ne stoji neka velika korporacija što nam pruža slobodu u izražavanju, ali i financijsku neovisnost.

Ukoliko imate što za reći i volite pisati, javite nam se. Vaš glas vam ne možemo platiti novcem, ali dobit ćete ozbiljan broj čitatelja koji će pročitati vaš članak, publicitet, pratitelje na Facebook-u i ostalim društvenim mrežama i nešto dobre karme.

Naravno da nećemo uspjeti objaviti sve što nam pošaljete, morat ćemo birati i procijeniti što se uklapa u ‘Atma priču. Možda je tekst dobar, ali nije u našem duhu, a možda je u našem duhu, ali vam je potrebno nešto više prakse u samom pisanju kako bi članak bio zanimljiv. Tu ćemo morati biti subjektivni i odabrati prema osjećaju kojeg vježbamo već duži niz godina, a rezultat čega je i sam portal. Sigurno ćemo i pogriješiti, ali to je neizbježno.

U svakom objavljenom članku bit će objavljeno vaše ime, link na neku od vaših stranica ili eventualno pozivnica za neki događaj koji organizirate. Ukoliko je potrebno da se uz vaš članak pojavi i neka fotografija ili ilustracija, ona mora biti vaša autorska, ili priložena uz dozvolu autora ili pak možete odabrati neku fotografiju iz izvora koji su oslobođeni autorskih prava (pixabay.com, pexels.com, unsplash.com…). Ukoliko ste neodlučni, popratnu ilustraciju ćemo odabrati sami.

Kad kroz nekoliko objavljenih članaka ‘dokažete’ dobit ćete svoj autorski profil te će se uz svaki vaš članak pojaviti i vaša kratka biografija s fotografijom.

Ako vam se sviđa naša ponuda i vidite se kao jednog od autora Atme ili imate dodatnih pitanja, javite nam se na [email protected].

Radujemo se suradnji!