Foto: pixabay.com

Responsive text-52 horizontal
Cijela pretpostavka snage uma je – svi smo povezani i, na subatomskoj, kvantnoj razini, sve je vibrirajuća energija. I naše misli su također vibrirajuća energija.

Mi sa svojim mislima možemo imati interakciju s energetskom mrežom stvarnosti. I kada to napravite, ono što se događa je da svjesno privlačite ljude, okolnosti, događaje, sinkronicitet koji odgovara slikama koje imate u sebi.

Ono što se događa je da ponavljanje, bilo koja misao ili slika koje se iznova i iznova ponavljaju, ostavlja utisak u podsvijesti. I tada stvari postaju vrlo zanimljive jer – podsvijest će početi raditi za vas.

To je sve znanstveno utemeljeno, samo što nikad nismo razumjeli znanost iz razloga što vjerujemo da nam se život događa slučajno.

300×250 centar text-39

Vjerujemo da nam se slučajno događaju dobre stvari i loše stvari, vjerujemo da neki ljudi dobiju prilike, a drugi ne – ali to NIJE način na koji se stvari odvijaju.

Život i svemir vam uvijek odgovaraju ovisno o vašoj energiji i vibraciji, a vaše misli i uvjerenja stvaraju vašu energiju i vibraciju i sve komunicira sa svime.

To je zapanjujuće! To je nevjerovatno! A gotovo nitko to ne zna…

A ako znate za to, možda tek poznajete koncept, ali ne znate kako djelovati s tim saznanjem.

John Kehoe

Responsive text-61
SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj

Prethodna objava6 jednostavnih vježbi za jačanje snage volje i samodiscipline
Slijedeća objava24 znaka da ste pronašli ljubav svog života
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here