Image by Freepik

Mlad Mjesec nam 13. na 14. studeni/novembar nudi obilje različitih emocija koje ćemo morati prihvatiti kako bi ostvarili željeni cilj. Ovaj put nas čeka jedna čulna senzacija kroz koju ćemo upoznati i upotpuniti svoje impulse u generalnom smislu. Naravno, ovakve vibracije će teže podnositi znakovi elementa zemlje i zraka, ali iako će teško podnositi… Cilj će opravdati sredstva.

atma.hr – 52
Svakako, ova dva dana su jako dobra za intimnost i razmjenu strasti, ali upamtite! Strasti i konflikti imaju nešto zajedničko – oboje mogu biti destruktivni i konstruktivni. Ako imamo konstruktivnu strast, vodit će nas sasvim sigurno do cilja koji ćemo ostvariti s uspjehom. No, ako je strast negativna, uništit će svaki naš put do cilja. Kako ih razlikovati, za to treba vidjeti detaljnije tranzite ili se savjetovati na neki Vama prihvatljiv način.

Naravno, ova dva dana će imati i poseban utjecaj i na druge sfere našeg života koje će biti isprepletene s emocijama koje ćemo morati prihvatiti uz određene prepreke. Sve je to život i budite sigurni da svaka prepreka nosi sa sobom i razloge i nova znanja. Prvi dio se, kao i uvijek odnosi na Saturn.

Mjesec će u svom novom ciklusu konstruirati kvadrat i time nas na momente ostavljati u činjenicama da bez obzira kako se osjećamo, stvari moraju biti završene na vrijeme i način kako je to propisano. Može se povezati generalno s osjećajem poslovnog opterećenja i činjenice da se moraju prihvatiti nove norme kako bi se ostvarila snaga da održimo potrebno za normalan život. Svakako, ima i pozitivnoga!

Trigon Mjeseca s Neptunom nam daje točan osjećaj što je to potrebno da bi oslobodili svoj impuls i poriv kako bi se pokrenuli i emocijama dosegli put ka cilju. Sve do punog Mjeseca, naša intuicija u generalnom smislu će biti nepogrešiva! Posebno ako se radi o znaku Ribe i Raka. Još nešto pozitivno, ali dijelom treba biti oprezan, jest aspektiranost mjeseca s Plutonom koja diktira fatalnost i jako značajnu potrebu za dubokom emocionalnom povezanosti.

Sigurni budite da osim Vas koji ovo čitate/slušate ima još dosta drugih ljudi koji osjećaju neodoljivu potrebu da se dublje emotivno vežu s nekim. Želi se jaka emocionalna veza koja će nas hraniti! Upravo je sad vrijeme da to manifestiramo kroz noć mladog Mjeseca i da čekamo znakove. Ta potreba za dubinom je dio svih nas, ali današnji način života nas vodi ka tome da gubimo senzibilitet. Ovaj mlad Mjesec nas treba podsjetiti da ništa materijalno iz ovog života se ne može usporediti s gubitkom senzibiliteta.

atma.hr – 52
Vrijeme je da malo kažemo i o tome koji će biti to znakovi koji će najjače osjetiti ovakvu jednu energiju. Kao o uvijek, Rak sa svojom jakom intuicijom će osjetiti jedno ovakvo stanje do detalja. Jedan dio srca ovog znaka bi se mogao lomiti od osjećaja, a drugi dio uživati u takvom lomu. Ovo zvuči obećavajuće za našeg najemotivnijeg znaka. Samo, malo upozorenje je da se seksualnom energijom u ovom periodu bavi suptilno.

Drugi znak koji će prepoznati posebnu vibraciju ovog mjeseca je Škorpion. Iako je mlad Mjesec u njegovom znaku, jako je dobro aspektiran s njegovim vladarom Plutonom. Ovo je prilika za otvaranje dubokih emocionalnih veza koje bi mogle ostaviti stabilnost u narednom periodu, ali Saturn bi mogao dati do znanja da postoje određene prepreke. Osim toga, Škorpionova emotivna energija će se restartati i ona će biti popunjena, a samim time imati specifičan šarm koji će trajati sve do punog Mjeseca.

Budući da je mlad Mjesec na prijelazu iz Škorpiona u Strijelca, upravo nam je jasno koji znak će isto osjećati posebne vibracije. To će biti Strijelac! Iz tame i jako ozbiljnih emocija koje će ga moriti radi nepravde, Strijelac će imati buđenje koje će mu vratiti optimizam jer će se jedan dio intuicije upaliti i usmjeriti ga ka tome što je bitno.

Strijelac će dobiti snagu da prekine sve nebitno i sve ono što će ga bez razloga iscrpljivati. Tu je svakako i niz međuljudskih odnosa koji stoje neuzvraćeni.

Četvrti znak koji bi mogao osjetiti specifičnu energiju je Jarac. Zbog utjecaja kvadrata Saturna, ovaj znak će prepoznati ono negativno prije nego se dogodi. Na taj način će kasnije prihvatiti mnogo spremniji neminovno i izboriti se s istim, ostajući emotivno očuvan, ali umoran. Ovo je period za Jarce u kojem će morati ostaviti materijalnost na drugoj strani i nositi se isključivo intuicijom.

Za sva pitanja, javite nam se  putem e-maila [email protected] ili u grupnu konverzaciju Duhovna podrška 🙏 u sklopu naše grupe na Facebooku: https://m.me/ch/AbbcRWnaxz65VIdk/ očekuje Vas podrška, razumijevanje i poklon dobrodošlice!

Ana Dominik Rodić/adominicnaturalservice