Foto: pixabay.com

Do početka jeseni 2023., oni koji su rođeni pod jednim od ova 4 sretna horoskopska znaka vidjet će ostvarenje jedne od svojih najdubljih želja. Velike nagrade ih čekaju na njihovom životnom putu. Jeste li vi jedan od sretnika?

atma.hr – 52
1. Lav

Tranziti su na vašoj strani, što znači da ćete biti nagrađeni za svoj trud i rad.

Tijekom ovog perioda dobit ćete priznanje koje zaslužujete za svoja postignuća, u osobnom i profesionalnom životu.

Lavovi su poznati kao samouvjereni i odlučni. Zbog svoje prirodne karizme možete motivirati i inspirirati one oko sebe koji vas gledaju kao vođu.

Imat ćete priliku predstaviti svoje kreativne ideje i vizije. Vaša sposobnost da definirate svoje ciljeve i radite prema njima dovest će do izvanrednih postignuća.

Vaši suradnici i nadređeni primijetit će vašu predanost i pohvaliti i nagraditi vas za naporan rad.

Ali Lavovi neće samo zablistati u svom profesionalnom životu; također ćete zablistati u svojim osobnim nastojanjima.

Trijumfirat ćete nad svim izazovima i ostvariti svoje ambicije.

atma.hr – 52
2. Vaga

Vage, ovo će biti vrijeme rasta i zadovoljstva. Bit ćete nadahnuti da pozitivno utječete na svijet, a vaš nesebičan trud bit će nagrađen mnogim prilikama i podrškom.

Ako zadržite svoj integritet i ostanete vjerni svojim uvjerenjima, vidjet ćete kako vaši snovi postaju stvarnost prije jeseni.

Otkrit ćete da vaša odlučnost i suosjećanje za druge otvara vrata novim prilikama.

Vaša odlučnost će vam dati energiju koja vam je potrebna da prebrodite izazove koji su pred vama i postignete svoje ciljeve.

Vrijeme je promjena i osobnog rasta. Dobra djela koja činite ne samo da donose korist drugima, već i značajno poboljšavaju kvalitetu vlastitog života.

Otkrit ćete svoje talente i naučiti nove vještine od kojih će vas neke čak i iznenaditi.

Ovo transformativno vrijeme potaknut će vas da obratite pozornost na vaš unutarnji glas.

Izgradnjom samopouzdanja ostvarit ćete svoj puni potencijal i sve što ste naumili.

atma.hr – 52
3. Strijelac

Strijelci koji su voljni isprobati nove stvari i koji su otvorenog uma nedvojbeno će osjetiti uzbudljiv val sreće i radosti u ovom periodu.

Potaknuti ste da proširite svoje horizonte i istražite nove mogućnosti tijekom ovog razdoblja širenja i osobnog rasta.

Ovu će fazu obilježiti brojna uzbudljiva putovanja koja će na različite načine obogatiti vas život.

Optimizam i samopouzdanje dvije su vaše najvrjednije snage, a ovaj optimistični stav dobro će vam služiti u ovom razdoblju, omogućujući vam da pobijedite izazove i ostvarite svoje snove.

Nećete se obeshrabriti bez obzira na poteškoće s kojima se susrećete i naći ćete snage nastaviti dalje bez obzira na situaciju.

Vaša spremnost da se uključite u nove aktivnosti i izađete izvan svoje zone udobnosti omogućit će vam pristup financijskom uspjehu.

Dostići ćete svoj puni potencijal ako poduzmete hrabre korake i s entuzijazmom prihvatite nove prilike.

Upravo ta sposobnost da uživate u životu punim plućima i vidite pozitivne aspekte svakog iskustva ono je što vas čini pravim optimistom i sretnom osobom.

Također, potrebno je da pronađete vremena za odmor.

Budući da ima toliko novih iskustava i stvari koje treba učiniti, lako dolazi do pretjeranog naprezanja.

Dopuštajući sebi slobodno vrijeme i fokusirajući se na svoju unutarnju ravnotežu, možete još intenzivnije uživati u svojim pozitivnim iskustvima.

atma.hr – 52
4. Ribe

Ribe će nedvojbeno će proći kroz fazu duhovnog prosvjetljenja u ovom periodu.

Svemir favorizira vrijeme unutarnjeg razmišljanja, iscjeljenja i otpuštanja tereta prošlosti, dopuštajući vam da napravite mjesta za nove početke u svojim životima.

Privući ćete pozitivnu energiju i manifestirati svoje najdublje želje.

Ovog mjeseca imat ćete priliku naučiti više o sebi i zaliječiti stare rane.

Sada bi bilo dobro vrijeme da se pozabavite svojom duhovnošću, bilo da je to kroz jogu, meditaciju ili neki drugi oblik duhovne prakse.

Moći ćete se oporaviti od prošlih povreda i osloboditi se emocionalne prtljage ako nastavite to činiti.

Iako imate tendenciju biti izrazito prijemčivi prema drugima, čak i nauštrb vlastitih potreba ponekad, sada ćete naučiti postavljati granice i brinuti se o sebi.

To će vam omogućiti da se bolje usredotočite i ostanete u vlastitoj energiji, što će vam zauzvrat pomoći da privučete pozitivne energije koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Moći ćete razviti svoju intuiciju i poboljšati sposobnost čitanja znakova koje vam svemir šalje ako se koncentrirate na unutarnji razvoj.

To će ojačati jasne odluke i poduzimanje odgovarajućih koraka za postizanje ciljeva i ambicija koje ste si postavili.

Budite strpljivi. Put do samootkrivanja i iscjeljenja ponekad može biti težak, ali ako imate vjere u sebe i ljubavi prema sebi, moći ćete svladati putovanje i postati jači.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić