Foto: stocksnap.io

Svaka žena je lijepa na svoj način, ali sljedećih šest stvari ženu čine istinski privlačnom:

Samopouzdanje

Ono je od ključne važnosti. Snažan, svrsishodan hod, glava visoko podignuta, kontakt očima i široki osmijeh najbolji su načini da ga i pokažete.

Samopouzdanje je puno više od snažne privlačnosti – ono je temelj snažnog života. Sposobnost da zatražite ono što želite također je vrlo privlačna karakteristika.

Novi za clanke 75Ambicija

Ona vam daje svrhu i pravac u životu.

Ona je privlačna, jer ženi koja ima vlastite ciljeve omogućava da na svoju srodnu dušu gleda kao na partnera, suigrača, nekoga s kim može postići sve na svijetu (takva veza i treba biti).

Strast za životom

Strast za stvarima koje vas zanimaju, za ljudima, hobijem, umjetnošću, glazbom – za onim što vas “pokreće”.

Vidjeti ženu u njenom pravom svjetlu i voljeti to što ona radi jedna je od najprivlačnijih stvari na svijetu.

Novi za clanke 75Dobrota

Dobrota prema drugima razočaravajuće je rijedak kvalitet u suvremenom društvu.

Odvajanje nekoliko trenutaka da biste pomogli i pokazali istinsko suosjećanje prema drugom ljudskom biću (i životinji), bez obzira o tome o kome je riječ i odakle je, pokazuje razinu ljudske topline i dubine koja se nikada ne može i neće moći nadomjestiti privlačnom vanjštinom.

Iskrenost

Kada je žena zaista ono što jest i kada se ne mijenja ni zbog koga, to objedinjuje većinu karakteristika koje smo već spomenuli u tekstu iznad.

Također, to pokazuje i da ona ima dosta poštovanja, prvo prema sebi, a onda i prema drugima. Zašto je iskrena žena toliko privlačna?

Uzmimo za primjer samo jednu stvar: koliko dugo biste ostali u vezi s prelijepim ili prezgodnim lažovom? Ako ne možete vjerovati partneru, kako možete s njim zasnovati čvrstu i trajnu vezu?

Ne možete.

Novi za clanke 75Otmjenost

Ona nema nikakve veze s cijenom odjeće koju nosite! Kada pričamo o otmjenosti onda je riječ o dostojanstvu s kojim se nosite i razini poštovanja koji pokazujete prema ljudima oko vas.

Uopće nije bitno kakav auto netko vozi, u kolikoj kući živi ili koju “marku” odjeće nosi. Ako ta osoba ima ružan stav prema drugima i ima tendenciju ponižavati druge u javnosti, ništa od toga nije bitno.

Autor: minimagazin.info

MDN – ŽIVOTNA ENERGIJA

ISCJELJUJUĆA NARUKVICA - Životna Energija

Spoj tri moćna kristala - žad, karneol, ahat

Žad harmonizira cijeli naš organizam. Žad pojačava rad živčanog centra, imunitet, rad srca, regulira krvni tlak
Karneol je pun životne energije i vitalnosti. Budi nas iz letargije, daje vitalnost i pomaže nam pronaći naš životni put.
Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost. Stabilizira auru, uklanjanja i transformira negativne energije.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj

Prethodna objava09.12. Zagreb – Homeopatska radionica
Slijedeća objavaAko čitaš OVO, ti si sretna osoba!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here