UREDNIŠTVO

Osnivači i urednici: Dario i Ines Duišin Džunić

Marketing menadžer – Suzana Prnjak

Atma.hr – portal za novo doba, jedan je od najčitanijih hrvatskih lifestyle portala, s prosjekom od oko 50 000 jedinstvenih posjetitelja dnevno (unique visitors), prema internet servisima za praćenje prometa na stranicama – Alexa i Google Analytics, te s Facebook stranicom koju prati preko 130 000 članova.

Također, ATMA je među najčitanijim lifestyle portalima u Srbiji, BiH i Makedoniji.

Portal je pokrenut u kolovozu 2012., a proizašao je iz splitske kulturne udruge Atma, osnovane 2007.

ATMA je vaš dnevni vodič koji promiče prirodni i duhovni pristup životu, a naša misija bi se mogla sažeti pod motom: „Živite svoj najbolji život – tjelesno, mentalno i duhovno”. SADA i OVDJE.

Iza našeg portala stoji cijeli tim koji svoje korisnike svakodnevno pokušava inspirirati edukativnim i praktičnim savjetima kako unaprijediti kvalitetu života na raznim poljima.

Ako na ATMI naiđete na nešto što će Vas zaintrigirati, naučiti nečemu novom, nečemu što će vam unaprijediti zdravlje, razgaliti srce i ojačati duh – naša misija je ispunjena.

Radujemo se interaktivnoj komunikaciji s našim čitateljima i sretni smo kada nam javljate svoje dojmove, bilo preko komentara u člancima ili putem mail-a [email protected].

Dario & Ines

Dizajn i održavanje portala

www.dharmawebstudio.com.hr