Impressum

Uredništvo:

Osnivač, glavni urednik, dizajn i održavanje portala – Dario Duišin Džunić

Osnivač i urednik – Ines Žižić

Marketing menadžer – Suzana Prnjak

Dizajn i održavanje portala

www.dharmawebstudio.com.hr

O portalu

Portal atma.hr – portal za novo doba, najčitaniji je hrvatski alternativni lifestyle portal s prosjekom od 40 000 jedinstvenih posjetitelja dnevno (unique visitors), prema internet servisima za praćenje prometa na stranicama – Alexa i Google Analytics te sa Facebook stranicom koju prati preko 120 000 članova.

Također smo među najčitanijim portalima takve tematike u Srbiji, BiH te Makedoniji.

Portal je pokrenut u kolovozu 2012., a proizašao je iz splitske kulturne udruge Atma, osnovane 2007.

Atma.hr  je online vodič koji promiče duhovan i prirodan pristup životu, a jednostavna misija cijelog portala bi se mogla sažeti pod motom: „Sklad života – fizički, mentalno i duhovno”.

Pišemo o psihologiji, duhovnosti, odnosima, roditeljstvu, ekologiji, društvu, stanovanju, prirodnom zdravlju i vegetarijanskoj prehrani, jogi, ayurvedi, misterijama svijeta, astrologiji, prirodnim lijekovima i kozmetici, alternativnim znanostima i tehnikama, do-it-yourself savjetima, a također tu možete naći i zabavne stvari poput raznih zanimljivosti, kvizova i testova, ponešto o putovanjima, “zelenoj” modi, filmu, glazbi itd.

Moto je kroz znanje mijenjati i poboljšavati sebe te pomagati svima koji to isto znanje traže. Znanje pruža veliku zaštitu jer je istina danas nažalost često neuhvatljiva, ponekad upakirana u polu-laži, dopunjena subjektivnim mišljenjem ili čak prikrivena od očiju javnosti.

Naš portal ohrabruje tu potragu za istinom, za necenzuriranim informacijama, odnosno za svijetom koji je naizgled skriven.

Iza našeg portala stoji mali, ali dinamičan tim koji svoje korisnike svakodnevno opskrbljuje edukativnim i praktičnim vijestima i savjetima kako unaprijediti kvalitetu života na raznim poljima.

Ako na našoj stranici naiđete na nešto što će Vas zaintrigirati ili naučiti nečem novom i korisnom što Vam može unaprijediti život – naša misija je ispunjena.

Radujemo se interaktivnoj komunikaciji s našim čitateljima i sretni smo kada nam javljate svoje dojmove, bilo preko komentara u člancima ili putem mail-a [email protected].