UREDNIŠTVO

Osnivači i urednici: Dario i Ines Duišin Džunić

Marketing menadžer – Suzana Prnjak

Atma – portal za novo doba, jedan je od najčitanijih hrvatskih lifestyle portala i najčitaniji portal alternative u cijeloj regiji, s prosjekom od oko 50 000 jedinstvenih posjetitelja dnevno (unique visitors), prema internet servisima za praćenje prometa na stranicama – Alexa i Google Analytics.

ATMU na Facebooku prati 136 000 članova, s tendencijom rasta od oko 1000 osoba tjedno.

Portal je pokrenut u Splitu, u kolovozu 2012., a vodi ga bračni (poslovni, sportski i duhovni :-)) par Dario i Ines Duišin Džunić.

ATMA je zamišljena kao vaš dnevni vodič u jednu dublju dimenziju života, a naša misija bi se mogla sažeti pod motom: „Živite svoj najbolji život, tjelesno, mentalno i duhovno – SADA i OVDJE!”

Iza našeg portala stoji dinamični tim suradnika koji svoje korisnike svakodnevno pokušava inspirirati edukativnim i praktičnim savjetima kako unaprijediti kvalitetu života na raznim poljima.

Ako na ATMI naiđete na nešto što će Vas zaintrigirati, naučiti nečemu novom, nečemu što će vam unaprijediti život, razgaliti srce i ojačati duh – naša misija je ispunjena!

Radujemo se interaktivnoj komunikaciji s našim čitateljima i sretni smo kada nam javljate svoje dojmove, bilo preko komentara u člancima ili putem mail-a [email protected].

Vaši urednici,

Dario & Ines

Dizajn i održavanje portala

www.dharmawebstudio.com.hr