U suvremenom svijetu ženski element koji simbolizira emotivnu povezanost u mnogim aspektima života je izgubljen zbog načina života koji, ako se ne uspije uspostaviti u obitelji u kojoj se odrasta, predstavlja jedno od glavnih problema u odnosima jer se ne uspijeva stvoriti emotivna povezanost.

Na ovoj radionici ćemo u prvom djelu objasniti nekoliko primjera odnosa kako bi se shvatio problem povezivanja s partnerom. Nakon toga ćemo kroz jyotish objasniti u koji obrazac se zaljubljujete a onda ćemo raditi na nekoliko metoda od kojih se započinje upoznavanje sa ženskim principom. Prva je metoda kako da upoznamo očev kompleks, druga je upoznavanje s time što je ženski princip i kako ga uspostaviti i treća je određivanje tražite li u odnosu dominaciju ili Animusa ili se vaša veza zasniva na ženskom principu, u četvrtoj metodi ćemo raditi na tehnikama koje se bave povezivanjem s Animom.

Prijave za uplatu i info: [email protected] M:098 767 428
Cijena:300kn

Voditelj: Nikola Žuvela. Završio je studij filozofije i religijskih znanosti te doktorski studij. Napisao je sedam knjiga o odnosima i jyotishu, te se zadnjih 20 godina bavi konzultacijama i terapijama, dok se temom indijske filozofije, meditacijom i proučavanjem Jungove psihoterapije bavi zadnjih tridesetak godina.

subota 12.11.2022 13:00 – 16:00

FB event