Foto: pixabay.com

Energija portala Lavlja vrata je moćna, ali je tu da je iskoristimo, da proslavimo ponovno rođenje i povratak naše duhovne energije. Možete koristiti Portal Lavlja vrata da pozovete natrag sve dijelove svog duha za koje smatrate da su izgubljeni ili skriveni na putu. Možete ga koristiti da obnovite svoju energiju i da se osjećate dobro u svom tijelu. Koristite svoju intuiciju kada radite s energijom i pokušajte ne hraniti negativne misli.

atma.hr – 52
Portal Lavlja vrata je otvaranje galaktičkih vrata koja isporučuju visokofrekventnu energiju u naša bića, omogućujući nam ponovno rođenje naše duhovne energije i duhovne energije Majke Zemlje. Ova visokofrekventna energija može se koristiti za otvaranje naših energetskih centara, inspiriranje novih ideja, podizanje naše svijesti i poboljšanje naše sposobnosti primanja uvida.

Portal Lavlja vrata smatra se ulazom u viša područja svijesti. Tijekom tog vremena, energije više frekvencije sa zvijezde Sirius se spuštaju na Zemlju, kako bi pomogle u napretku ljudske rase i podigle svijest planeta.

Portal Lavlja vrata aktivira se izlaskom zvijezde Sirius, to se događa od kraja srpnja/jula sve do sredine kolovoza/avgusta, no najsnažniji je 8. kolovoza/avgusta. Na ovaj dan možemo primiti puno obilje čarobne i moćne energije koja se nudi.

Broj 8 u numerologiji predstavlja beskonačnost, što nam omogućuje da uzmemo ovu energiju Siriusa i ulijemo je u samu srž našeg bića. Također možemo otključati i unaprijediti memoriju naših stanica omogućujući nam da u svoje biće unesemo više iscjeljenja, mira i ljubavi.

Sunce, koje se nalazi u zodijaku Lava kojeg simbolizira Lav, je razlog zašto se ovaj zvjezdani portal naziva Lavlja vrata.

Sirius smatra našim Duhovnim Suncem, tako da su izlazak i povratak Siriusa drevni astrolozi vidjeli kao ponovno rođenje naše duhovne energije i duhovne energije planeta.

Dok naše zemaljsko Sunce obasjava naš fizički svijet, koji je iluzija, naše Duhovno Sunce obasjava istinu naše bezvremene duše. Drevni su bili vrlo usklađeni sa zvijezdom Sirusom, jer su vjerovali da je to vrata u nebo i dom bića viših vibracija. Vjerovali su da energija Siriusa nosi visoko naprednu mudrost koju možemo iskoristiti kad god je Sirius jak na nebu.

atma.hr – 52
Dok je naše Sunce odgovorno za zračenje života našim fizičkim tijelima, Sirius je odgovoran za zračenje života našim duhovnim tijelima. Zbog toga otvaranje portala Lavlja vrata može donijeti buđenja i podići našu svijest na nove visine. U modernoj astrologiji Sirius se povezuje sa slobodom i naprednom tehnologijom.

Uspon Siriusa, koji su drevni astrolozi slavili kao ponovno rođenje Duha, događa se upravo u srcu Sezone Lava, kojom vlada Lav. Dana 8. kolovoza, Sunce je tek iza 15 stupnjeva Lava, što je na pola puta kroz zodijak. Dosezanje ove polovice također označava astrološku sredinu između lipanjskog solsticija i rujanskog ekvinocija. Rečeno je da postizanje ove polovice stanji veo između carstva duha i “3D svijeta”.

Energija portala Lavlja vrata je moćna, ali je tu da je iskoristimo da proslavimo ponovno rođenje i povratak naše duhovne energije. Možete koristiti Portal Lavlja vrata da pozovete natrag sve dijelove svog duha za koje smatrate da su izgubljeni ili skriveni na putu. Možete ga koristiti da obnovite svoju energiju i da se osjećate dobro u svom tijelu. Koristite svoju intuiciju kada radite s energijom i pokušajte ne hraniti negativne misli.

Portal Lavlja vrata aktivira srčanu čakru. Stare ili čak trenutne rane srca mogu se pojaviti za zacjeljivanje. Možda se konačno osjećamo slobodnima od bilo kakve žalosti ili tuge koja je opterećivala naša srca.

banner za knjige sretan novac

Također aktivira čakru trećeg oka. Možemo se osjećati intuitivnije ili naučiti nešto novo o načinu na koji nam intuicija govori. Naša će intuicija vjerojatno biti jaka i ako je ovo nešto s čime želimo više raditi, ovo je sjajno vrijeme za početak.

S visokom vibracijskom energijom Sirusa, veća je vjerojatnost da ćemo primiti razne uvide. Oni mogu doći kroz naše snove, vizije, duhovne vodiče i anđele ili jednostavno kroz slušanje stvari dok smo u stanju opuštenosti. Meditacija i automatsko pisanje izvrsni su načini da se otvorite ovoj energiji i da dobijete vodstvo.

Nekad se vjerovalo da je Sirius dom anđela i bića s drugog svijeta. Pod energijom portala Lavlja vrata veća je vjerojatnost da ćemo primiti poruke, snove, znakove i posjete od naših voljenih koji su preminuli i od naših duhovnih vodiča i anđela čuvara.

atma.hr – 52
Poruka za portal Lavlja vrata 2023.

Pronađite užitak u tome što ste jednostavno ljudi. Kada su naše duše došle na ovu Zemlju, došli smo zbog ljudskog iskustva, a mnogi od nas ne žive u potpunosti u skladu sa svojim ljudskim sposobnostima.

Kao ljudi, došli smo istraživati, kušati, putovati, živjeti i iskusiti emocije i boje Zemlje. Ali mnogi od nas zaglave i budu zarobljeni u monotoniji svakodnevnog života i zaborave ono što su ovdje došli doista iskusiti.

Iako svi imamo duhovnu srž, moramo pronaći više zahvalnosti za ljudske strane života.

Biti čovjek nije uvijek lako, ali ljudi su nevjerojatna, strastvena i suosjećajna bića koja imaju toliko toga za ponuditi svijetu.

Moramo prigrliti svoju ljudskost i razraditi ono zbog čega se osjećamo najživljima.

Zbog čega se osjećamo sretnima što smo živi u našem ljudskom obliku? Koja iskustva želimo imati na Zemlji koja ovaj život čine vrijednim življenja?

Ovo su pitanja koja portal Lavlja vrata 2023. traži od nas da istražimo – moramo razjasniti što čini život vrijednim življenja i zatim poduzeti djelotvorne korake da to ostvarimo.

ATMA/foreverconscious/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr