Widget not in any sidebars

Dvije mame pokrenule su crowdfunding kampanju kako bi prikupili sredstva za izdavanje prve riznice znanja o biljnoj prehrani.

Ove mame napisale su kuharicu kakvu još niste vidjeli i sigurno ćete ju poželjeti imati.

U tijeku je crowfunding kampanja čiji je cilj prikupiti sredstva za izdavanje knjige – riznice znanja o biljnoj prehrani cijele obitelji s naglaskom na zdravu prehranu djece.

Link link crowdfunding kampanje na online platformi Indiegogo.

https://www.indiegogo.com/projects/zeleni-zivot-vege-mama/x/21772643?fbclid=IwAR16AVZKyzHIl_yPXqYmmbgHftLDxhkhiz3-Vb8EEoxqOeDeBjBGNdMUyx8#/

Kampanja je startala 15.5. i u prva 2h uplaćeno je oko 10000 kn.

Idejne začetnice ovog projekta su Iva Janeš, mag.oec. te osnivačica Facebook grupe Zeleni život vege mama i Ivana Šimić, mag. nutricionizma.

Svoje znanje i iskustvo nesebično rado dijelimo već četiri godine i putem naše Facebook grupe Zeleni život vege mama gdje dolazimo u doticaj s mnogim izazovima poput adekvatnog unosa makro i mikornutijenata, intolerancija i alergija na hranu, suplementacije, izbirljive djece… Zajedničkim radom savjete, znanje i vlastito iskustvo pretvorile smo u sastojke s kojima smo „kuhali“ našu kuharicu.

Mi smo prošle onaj teži, trnoviti put skupljanja informacija i iskustva, selektiranja istih, dodatnih edukacija i radionica jer sveobuhvatne stručne literature na tu temu kod nas nema – do sad.

Cilj ove knjige je pomoći onima koji se već hrane isključivo biljnom prehranom, onima koji to planiraju, ali nemaju dovoljno informacija te onima koji žele uvrstiti u svoje tanjure više namirnica biljnog porijekla zbog svog nepobitnog značaja za naše zdravlje. Nismo zaboravili ni na male i velike alergičare kao i osobe koje konzumiraju hranu bez glutena.

atma.hr – 75
46 BATAT 1Izazovi modernog vremena ne ostavljaju nam previše vremena za pripremu kvalitetnih obroka, no tome ne mora biti tako, jer i mi, kao zaposlene mame, trudimo se svojoj obitelji pružiti najbolje te smo pronašle načine kako maksimalno iskoristiti vrijeme i dostupne namirnice. Povrće je često veliki izazov za roditelje, a kako jednostavno izbjeći stres i koliko je zapravo važno imati raznolike obroke neka su od pitanja na koja knjiga donosi odgovore.

Ističemo i da ćemo dio knjiga donirati liječnicima pedijatrijske medicine, stručnim osobama obrazovnih institucija i nekim ministarstvima jer ova knjiga sadrži najnovija nepristrana znanstvena istraživanja sa svim potrebnim referencama.

Molimo vas da podržite ovu kampanju te da sudjelujete u ovom projektu u obliku financijske potpore u skladu s vašim mogućnostima kako bi naša zelena riznica znanja mogla ugledati svjetlo dana.

Za sve ostale informacije stojimo vam na raspolaganju.

Kontakt osobe su

Iva Janeš, mail:[email protected], mob: 098 781566

Ivana Šimić, mail:[email protected], mob: 091 5659165